Naslovna Vesti Mikrokontroleri Microchip isporučio 10 milijardi mikronkontrolera kompaniji Samsung Electronics

Microchip isporučio 10 milijardi mikronkontrolera kompaniji Samsung Electronics

Microchip Technology je najavio isporuku PIC mikrokontrolera za kompaniju Samsung Electronics, kojom će dostići magičnu brojku od 10 milijadri. Do pre 10 meseci Microchip je isporučio ukupno 9 milijardi 32-bitnih PIC32MX340F256 mikrokontrolera. Samsung je dugugodišnji kupac Microchip-ovih prizvoda kao što su 8-, 16-, 32-bitni PIC mikrokontroleri, analogni i interfejs IC, serijski memorijski EEPROM, RF pojačala snage, Flesh memorija i drugih.

  Ovo potvrđuje potrebu za stalnim rastom proizvodnje 8-, 16-, 32-bitnih PIC mikrokontrolera koji se odlikuju visokim performansama, malim utorškom energije i isplativošću.
  vesti_microchip_technology_elektronika_pic_mikrokontroleri_automatika.rs.jpg
  ”Pošiljka koja zaokružuje konačnu dosadašnju isporuku na 10 milijadri PIC mikrokontrolera je izvaredan uspeh, ovaj utovar je div u industriji elektronike kao što je i Samsung”, izjavio je predsednik kompanije MIcrochip Technology i CEO Steve Sanghi.
  ”Naša dugogodišnja saradnja sa Microchip Technology nailazi na obostranu korist, i mi smo veoma zadovoljni visokim performansama 32-bitnog PIC32 mikrokontrolera ”, izjavio je San Ryong KIm, podpresednik odeljenja za istraživanja i razvoj u Samsung Electronics i Digital Imaging Division. ”Mi smo imali čast da do sada primimo 10 milijardi PIC mikrokontrolera iz Microchip-a” .
  Microchip opslužuje više od 70 hiljada klijenata u preko  65 zemalja širom sveta. Više od 1.15 miliona razvojnih alata isporučeno je do dan danas, a partneri su sa više od 130 svetskih proizvođača. Pored toga, Microchip ima široku paletu od preko 800 8-, 16-, 32-bitnih PIC mikrokontrolera, i jedina su kompanija koja podržava sve svoje mikrokontrolere (MCU) i digitalne signalane kontrolere (DSC) sa jednim integrisanim razvojnim okruženjem – MPLAB X IDE, koje je sada open source i ima mogućnost razvoja preko Linux, Mac OS i Windows operativnih sistema.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version