Naslovna Vesti Novi proizvodi Aplikacija FactoryStudio SCADA/HMI za iPad i iPhone uređaje

Aplikacija FactoryStudio SCADA/HMI za iPad i iPhone uređaje

Tatsoft  je predstavio FactoryStudio za iPad i iPhone, mobilnu klijentsku aplikaciju za Apple-ove iPad i iPhone uređaje koja je integrisana sa Microsoft .NET Framework-om. Aplikacija, radeći normalno pod Apple iOS, omogućava pravo mobilno računarstvo Tatsoft klijentima u industrijskoj automatizaciji, proizvodnji, energetici, industriji nafte i gasa, privredi, automatizaciji u zgradama, farmaceutskim i data centrima i širokom spektru drugih industrija.
 

    
  Kada je vezan sa Tatsoft FactoryStudio konfiguracijom okruženja, radeći na računarima sa .NET Framework-om, korisnik ima intuitivni Windows Presentation Foundation (WPF) dizajnerski alat, koji omogućava kreiranje potpuno funkcionalno prilagođenih grafičkih prikaza, tabelarnih prikaza podataka, trend grafikona i dijagrama, kao i izveštaja i KPI-ova. Tako korisnički definisana projektna aplikacija pruža i predstavlja podatke i poslovne informacije iz različitih izvora, u realnom vremenu na bogatim dinamičkim grafikonima na računarima, web klijentima, iPad i iPhone uređajima.
tatsoft_factorystudio_automatika.rs.jpg

  Korisnici, kreirajući aplikaciju mogu da iskoriste FactoryStudio funkcije za laku saradnju, gde distribuiran tim inženjera, koristeći Tatsoft softver kao uslužnu (SaaS) mogućnost, mogu bezbedno da dele konfiguracije projekta i posao, kao i informacije, sa inženjerima i analitičarima iz drugih lokacija u njihovoj kompaniji, ili drugim kompanijama istovremeno ukoliko je potrebno.

  Tatsoft FactoryStudio je potpuno funkcionalan, 100% kontrolisani kod, .NET SCADA / HMI / PIMS sistem, sa WPF grafikama, alarmima, događajima, .NET-skript jezicima, izveštavanjem, istorijom, prikupljanjem podataka, integrisan sa SQL bazama podataka, SQL Server-om, Oracle-om, Sybase-om, Informix-om, OSIsoft PI-om, i eksternim korporativnim aplikacijama.

  

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version