Naslovna Vesti Novi proizvodi ICONICS predstavlja MobileHMI za industriju tretiranja voda

ICONICS predstavlja MobileHMI za industriju tretiranja voda

Kompanija „ICONICS“ predstavila je tržištu novi MobileHMI (Human Machine Interface) dizajniran da zadovolji potrebe menadžera, operatore i servisera u kontroli procesa u industriji tretiranja voda i otpadnih voda.  MobileHMI jednim dodirom omogućava pristup informacijama o procesu korisnicima u pokretu. Oni na jednostavan način imaju uvid u sređene podatke, koji odgovaraju sistemima ovog tipa gde god se u tom trenutku nalazili. Na ovaj način korisnici mogu na mnogo lakši i transparentniji način pratiti proizvodni proces.

 Serviseri mnogo manje vremena troše za puštanje ovakvih sistema u rad i obuku operatera a značajno se olakšava i eventualno servisiranje. Mobile HMI je spoj hardvera i softvera namenjenog baš ovakvom tipu industrije, specijalizovanom za industriju tretiranja voda i otpadnih voda.

 Operatori, korišćenjem MobileHMI mogu vizualizovati ogromnu količinu podataka, kako bi bolje identifikovali uzroke, pratili uslužnu delatnost u realnom vremenu, kao i prosečnu potrošnju na određenoj teritoriji. Operatori mogu videti i ažurirati stanje radnih naloga na terenu. Korisnici usluga takođe mogu koristiti MobileHMI za sakupljanje i uvid u podatke potrošnje kako bi na osnovu toga mogli da štede i smanje ukupnu potrošnju.

 Ova hardversko softverska aplikacija daje moćno i fleksibilno rešenje, nudeći potpuno prilagodljiv, mobilni HMI uređaj, koji je dizajniran da za specijalizovanu primenu bude jednostavan i pouzdan, omogućavajući instant pristup ključnim podacima.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version