Naslovna Vesti Novi proizvodi Kompaktibilan i jednostavan za programiranje – Smart Touch

Kompaktibilan i jednostavan za programiranje – Smart Touch

Saelig Company je uveo ezLCD kompaktne smart touch LCD module, koji imaju za cilj da se na tržištu u skorijem roku nađu proizvodi koji zahtevaju interaktivne grafičke kolor displeje. ”Sve u jedan” modularni dizajn kombinuje kolor LCD, ekran osetljiv na dodir, upravljačku elektroniku, memoriju i I/O, sa jednostavnim za korišćenje USB programabilnim firmware okruženjem za brzo kreiranje grafičkog klijenta ili samostalnog inteligentnog displeja.
 2.6″ (400 × 240 piksela) ezLCD-301-QK-ov USB 2.0 i RS232/TTL interfejsi omogućavaju pristup moćnom ugrađenom mikrokontroleru i fleš memoriji od 4MB, koja može čuvati fontove, bitmape i makroe. Radeći na +3.3 V, ezLCD-301-QK troši manje od 100mA, i radi u temperaturnom opsegu od  0 do 60° C.
 
 Obezbeđen je jednostavni  softver zasnovan na ASCII komandama (kompatibilan sa Windows 7, Vista, Linux i OSX operativnim sistemom) i omogućava korisnicima da brzo prilagode makroe, grafičke objekte, fontove, slike i interfejse, drastično skraćujući cikluse dizajna. Serijski terminalni program omogućava brzi razvoj pod Windows, Linux i OSX operativnim sistemima. Gotovi softverski dodaci uključuju analogni merač, dugmiće, ček-boks, brojčanik, dugme za izbor, klizač, i mnoge druge. Makroi i GUI dodaci mogu kreirati radni prototip korisničkog interfejsa za nekoliko sati. ezLCD Smart Touch LCD moduli rade sa bilo kojim mikrokontrolerom, uključujući i popularne Arduino table.
 
 ezLCD-301-QK je brz, ekonomičan način da se implementira touch LCD ekran u boji u praktično bilo kojoj aplikaciji. Sa EarthSEMPL makro jezikom i ugrađenim  I/O, ezLCD moduli mogu da zamene panel merače, jednostavne HMI, operater panele i temperaturne kontrolere. Predstavljaju vizuelno dopadljive alternative za karakteristične module, vakuum fluorescentne displeje, STN pasivne matrične ekrane, ili složenije grafičke LCD proizvode. ezLCD-301-QK pruža sveobuhvatnu, jednostavnu za korišćenje polaznu platformu za projektovanje kompaktne grafike u postojeće ili nove proizvodne aplikacije. Prilagođeni USB kabl za povezivanje sa 16-pinskim konektorom modula se takođe isporučuje.
 
 Maloprodajna cena za ezLCD-301-QK je $ 98.50. Detaljnu specifikaciju, besplatnu tehničku podršku ili dodatne informacije, možete pronaći na ovoj adresi http://www.saelig.com.
 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version