Naslovna Vesti Novi proizvodi Napredni APAX-5620 kontroler već na tržištu

Napredni APAX-5620 kontroler već na tržištu

U grupi proizvoda industrijske automatizacije kompanije “Advantech” našao se novi kontroler pod nazivom APAX-5620, baziran na RISC procesoru. Sa ugrađenim procesorom Intel XScale PXA270, APAX-5620 podržava programiranje u Microsoft Visual Studio .Net okruženju, čime se omogućava lako razvijanje aplikacija baziranih na PC industrijskom računaru.

 

advantech industrijska automatizacija automatika iec61131-3 apax-5620 risc APAX-5620 na sebi ima dva CAN bus interfejsa koji podržavaju CANOpen stek (DS301 i 302) i dva RS-485 porta koji omogućavaju konekciju sa udaljenim I/O uređajima do maksimalno 32 APAX I/O modula.

 APAX-5620 je kompatibilan sa internacionalnim standardom IEC-61131-3 za programiranje logičkih kontrolera koji uključuje nekoliko programskih jezika (LD, FBD, ST, IL, SFC), koji omogućavaju korisniku veoma lako i intuitivno programiranje zadovoljavajući stroge vremenske zahteve.

 Sa ovakvim  karakteristikama, ovaj proizvod je odlično i ekonomski isplativo rešenje za široki opseg industrijskih aplikacija.
 Korporacija “Advantech”, Grupa Industrijske Automatizacije – IAG (Industrial Automation Group) je pionir u svetu tehnologija inteligentne automatizacije. Kombinovanjem povezivanja, fleksibilnosti, kvalitetne izrade i primene vrhunske Internet tehnologije, IAG nudi proizvode od inteligentnih korisničkih HMI platformi, preko  industrijskog Ethernet-a, bežičnih komunikacija, različitih kontrolera, softvera za automatizaciju, Embedded industrijskih računara, Distribuiranih I/O modula, do bežičnih senzora i mnogih drugih proizvoda za najšire oblasti industrije. Sa vise od 20 godina iskustva u pružanju kompletnog asortimana proizvoda na svim nivoima tržišta, IAG dokazuje da je globalni lider u proizvodnji i servisiranju opreme za industrijsku automatizaciju.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version