Naslovna Vesti Senzori Novi W12-3 fotoelektrični senzor namenjen za korišćenje pri pranju u industriji

Novi W12-3 fotoelektrični senzor namenjen za korišćenje pri pranju u industriji

SICK , jedan od vodećih svetskih proizvođača senzora, sigurnosnih sistema, sistema mašinske vizije i proizvoda automatske identifikacije objavili su da su lansirali IP 69K-rated W12-3 fotoelektrični senzor prilagođen okruženju sa sistemom grubog  pranja.

  Ovi senzori koriste SICK-ov namenski ASIC (application-specific integrated circuit) treće generacije koji objedinjuje OES3 tehnologiju kako bi se obezbedila izvanredna pozadina, i potiskivanje na više domete. OES3 čip koristi zaštićenu tehnologiju koja omogućava da W12-3 ignoriše neželjene refleksije, detektovanje višebojnih/sjajnih objekata i obezbeđuje veliku imunost na ambientalno osvetljenje.
  W12-3 je najnoviji senzor visokih performansi u familiji W12 fotoelektričnih senzora. Obe, neprogramabilna i potenciometarska verzija W12-3, imaju metalno kućište koje senzoru omogućava da radi u teškim uslovima cišćenja u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. Pored toga, W12-3 nudi više opcija za montiranje. rotirajuće spojeve (ugao rotacije od 270) za savitljive instalacije.

 

O SICK-u
 
  SICK je jedan od vodećih svetskih proizvođača senzora, sigurnosnih sistema, sistema mašinske vizije i proizvoda automatske identifikacije u industriji. Sa oko 450 patenata SICK nastavlja da predvodi u industriji novih inovacija. Raznovrsnost proizvodne linije dozvoljava SICK-u da nudi rešenja u svakoj fazi proizvodnje u poluprovodničkoj, automatskoj, elektronskoj, prehrambenoj industriji.  SICK je osnovan 1946. i deluje u 65 zemalja širom sveta.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version