Naslovna Vesti Senzori Višenamenski laserski senzor

Višenamenski laserski senzor

LR-T serija reflektujućih senzora kompanije „Keyence“ predstavlja besprekornu fuziju inovativne tehnologije i robustne funkcionalnosti. TOF – „Time of flight“ metod detekcije kao i integrisano kolo razvijeno od strane iste kompanije obezbeđuje ovom senzoru kontinualno stabilnu detekciju u svim vrstama aplikacija.

keyence_laser_automatika.rs Potencijalni ograničavajući faktori stabilnoj detekciji kao što su: različiti tipovi površina, boje površina, osvetljenost ambijenta, magla, prekomerna prašina na detekcionoj površini ne utiču na stabilnost detekcije ovog senzora što omogućava njegovu upotrebu u širokom spektru aplikacija i u bilo kom okruženju. Takođe je veoma izdržljiv i lak za podešavanje i korišćenje. Podešavanje se vrši jednostano na postojećem displeju na kome se mogu očitati i podesiti sve bitne veličine, izvršiti kalibracija i ostale operacije. Intuitivni meni omogućava lako i brzo kretanje kroz funkcije i podešavanja. Svetlo indikatora koje pokazuje status senzora je dovoljno veliko i jako da se može videti iz velike daljine i različitih uglova posmatranja.

Kompaktno i izdržljivo metalno kućište ovog uređaja izrađeno je u IP65/IP67 zaštiti, što omogućava pranje uređaja, kao i rad u različitim industrijskim uslovima.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version