Naslovna Vesti Green tech Solarna tastatura koja zapravo nije samo solarna

Solarna tastatura koja zapravo nije samo solarna

 Ukoliko ste se opredelili za korišćenje bežične tastature, znate i sami koliki značaj za vas tada imaju punjive baterije. Iako je jednostavnije puniti baterije nego biti vezan za mesto kablom i utičnicom, i to nakon nekog vremena postaje zamarajuće. Kompanija Logitech je predstavlja tastaturu koja se puni na solarnu energiju, pored koje više nećete razmišljati o gore pomenutim problemima.

 A sad ono što čini ovu tastaturu jedinstvenom je sledeće: da bi se ova tastatura punila, nije potrebno da budete napolju! Možete ostati u zatvorenom prostoru, a tastatura će se napajati od unutrašnjih svetala. Znači ova tastatura se ne puni baterije samo od solarne energije već i od bilo koje svetlosti. U tastaturu je ugrađen integrisan indikator napajanja koji će vas unapred upozoriti na status koliko je tastatura napunjena.

 Denis Pavillard, podpredsednik sektora za marketing u kompaniji Logitech je izjavio da je ova Logitech Wireless Solar Keyboard K750, tastatura koja će napraviti velike promene u svetu tehnologije tastatura. Ova tastatura, napaja se svetlom ali može raditi u mraku i do 3 meseca.

 Elegantan i jednostavan dizajn i laka prenosivost su važni pokazatelji kvaliteta kada je u pitanju marketing elektronskih gadžeta. Logitech nije ignorisao ove važne apsekte. Tastatura je debljine svega 7.6mm.

 Tastatura je takođe veoma prijatna za prste. Meke, zaobljene ivice dugmića omogućuju prstima da lakše klizaju od dugmića, do dugmića. Plus, Logitech-ov Uniflying prijemnik je dovoljno mali da ostane u vašem laptopu, pa nema potrebe da ga vadite napolje kada ga ne koristite. Takođe, možete dodati na vaš laptop do šest ovakvih tastatura i miševa, bez potrebe za dodatnim USB ulazima.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version