Naslovna Vesti Novi proizvodi eDevice uvodi novi GSM/GPRS modem

eDevice uvodi novi GSM/GPRS modem

Uređaj Cellgo, kompanije eDevice je kompaktni GSM/GPRS modem koji omogućava uređajima sa serijskim portom da se povežu na mrežu mobilne telefonije. U Cellgo je integrisan super-kondenzator koji omogućava uređajima, koji su ograničeni u pogledu potrošnje energije (npr. uređaji napajani pomoću baterija), da se bore sa maximalnom snagom koja se javlja prilikom prenosa podataka kroz GSM/GPRS mrežu.
 
 

 slika_edevices_cellgo_gsm_gprs_vesti_automatika.rs.jpg
  Modem može biti napajan direktno preko RJ45 serijskog konektora za single-cable instalaciju ili preko spoljašnjeg uređaja za napajanje. Ovaj ekonomičan GSM/GPRS modem dolazi sa integrisanim TCP/IP stekom, a sve u kompaktnom i moderno dizajniranom kućištu koje ga čini pogodnim za niz aplikacija.
 
  Baziran na eDevice TCP/IP steku, Cellgo uključuje, pored standardnog TCP konektora, i DNS klijent, FTP klijent i klijent elektronske pošte. Kompanija tvrdi da Cellgo pruža jednostavan način da se omogući bežična komunikacija elektronske opreme. Postojeći serijski port se jednostavno povezuje na RJ45 konektor Cellgo-a, omogućavajući povezivanje na internet preko mobilne mreže koristeći standardne AT i AT# komande. 
 
  Uređaj je napravljen u skladu sa RoHS zahtevima o količini ugljenika, a takođe sadrži i manje tantala u poređenju sa proizvodima ranijih generacija.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version