Naslovna Vesti Novi proizvodi Open Automation Software najavljuje sigurnu OPC vezu za SCADA sisteme

Open Automation Software najavljuje sigurnu OPC vezu za SCADA sisteme

Open Automation Software je najavio OPC Systems.NET Enterprise Version 4  sa poboljšanom OPC vezom i pouzdanošću, dizajniran da pruži punu podršku za korisnike SCADA i HMI sistema. Novo izdanje Open Automation Software platforme obezbeđuje punu podršku za 32- i 64- bitne Windows operativne sisteme, eksponencijalno šireći količinu real-time podataka  podržanih od svakog servera do 1.000.000 oznaka.
 

  
  OPC Systems.NET Enterprise rešenje je posebno projektovano sa potrebama krajnjeg korisnika s mišlju da se integrišu sistemi poslovne aplikacije sa proizvodnim podacima postrojenja. GUI interfejs omogućava korisniku okruženje koje daje krajnjim korisnicima mogućnost da podese i kontorlišu opseg oznaka od 100 do 1.000.000 po serveru. Nastavljajući tradiciju pružanja fleksibilnih i otvorenih rešenja, Open Automation Software je ugradio distribuirano multi-server rešenje u OPC Systems.NET Enterprise koje obezbeđuje potpunu funkcionalnost i podršku za Microsoft Windows operativne sisteme kao što su Windows 2000, XP, Vista, Server 2003-2008, i Windows 7 (32- bitni i 64- bitni).
opc_systems.net_scada_hmi_automatika.rs.jpg

   Za razliku od drugih HMI SCADA softvera, OPC Systems.NET Enterprise implementira Service Oriented Architecture-uslužno orijentisanu arhitekturu (SOA) kako bi  primenio skalabilna rešenja, čime se balansira snaga funkcija komunikacione mreže ugrađenih u Microsoft NET Framework.

   Problem sa kojim se mnoga postrojenja danas suočavaju je brzo pretvaranje podataka u korisne informacije, po razumnoj ceni, i na mobilnim-prenosivim uređajima. Prosleđivanjem važnih real-time  informacija pravim pojedincima, svaka presudna odluka može biti napravljena sa  poverenjem, znajući trenutne  realne uslove bilo kog sistema u  fabrici ili objektu. Izborom fleksibilnog, skalabilnog proizvoda kao što je OPC Systems.NET Enterprise krajnji korisnici mogu lako da implementiraju i primene rešenja brzo, sa malo ili bez iskustva u programiranju. 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version