Naslovna Vesti Programabilna logika Eaton predstavlja XC PLC sa CoDeSys

Eaton predstavlja XC PLC sa CoDeSys

Eaton je uveo XC kontrolere zajedno sa softverom za razvoj kontrolera (CoDeSys). XC PLC-ovi obezbeđuju brzu, efikasnu kontrolu troškova za globalnu prehrambenu ambalažu, obnovljive izvore i aplikacije za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju (HVAC). Modularni XC programabilni logički kontroleri (PLC) pomažu u smanjenju troškova i  skalabilni su pri ispunjavanju individualnih i razvojnih sistemskih zahteva automatizacije za male i srednje sisteme.
 

 XC modularni PLC-ovi uključuju XC100 i XC200 uređaje. Za male i srednje upravljačke zadatke, XC100 kontroleri pružaju snažnu kontrolu sa integrisanim CANopen komunikacionim (fieldbus) interfejsom za brzu, efikasnu komunikaciju.
 
 Kada su potrebni dodatna komunikacija i visoki kapacitet obrade, XC200 kontroleri imaju Ethernet interfejs i opcioni integralni web server, pored RS232 interfejsa i CANopen fieldbus veze. Ethernet priključak omogućava efikasnu komunikaciju između kontrolera i razmenu podataka na visokom nivou upravljačkih sistema, koristeći komunikacione standarde, uključujući Object Linking i Embedding (OLE) za procesno upravljanje (OPC).
 
 Pružajući prilagodljivo upravljanje, XC kontroleri su lako proširivi sa kompaktnim, ulazno/izlaznim (I/O) modulima velike brzine. Do 15 XIOC lokalnih modula za proširenje može biti direktno povezano sa svakim kontrolerom i dostupni su u različitim kanalima visoke gustine, analognim, temperaturnim, brojačkim, kao i komunikacionim modulima. Pored toga, XC kontroleri imaju osam digitalnih ulaza i šest digitalnih izlaza po standardu.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version