Naslovna Vesti Programabilna logika Nove Visual Studio biblioteke za Siemens PLC-ove

Nove Visual Studio biblioteke za Siemens PLC-ove

CimQuest INGEAR je uveo set Visual Studio .NET biblioteka za Siemens-ovu S7 Ethernet familiju programabilnih logičkih kontrolera (PLC-ova). Korisnici koji pišu aplikacije za automatizaciju i upravljanje u Visual Basic .NET ili Visual Studio C#, mogu koristiti INGEAR NET.S7LINK softver za lakšu  komunikaciju  sa popularnim Siemens-ovim kontrolerima, dizajn prilagođenih komunikacija i aplikacija za prikupljanje podataka, a takođe ih mogu primeniti na onoliko mašina, koliko žele, bez dodatnih plaćanja.
 

  
ingear_net.s7link_automatika.rs.jpg
  INGEAR NET.S7LINK softver obezbeđuje alternativu OPC drajverima za Visual Studio .NET programere. Za razliku od OPC-a na bazi Middleware, u NET.S7LINK softver je ugrađena klasa koja omogućava direktan komunikacijski kanal do Siemens-ovih kontrolera. Osetljivi API NET.S7LINK-a pruža interfejs jednostavan za korišćenje, što dovodi do veoma brze komunikacije bez opštih i ponavljajućih troškova OPC servera. NET.S7LINK korisnici imaju fleksibilnost bez presedana da razviju sopstvene Windows programe, sistemske usluge, biblioteke i ASP .NET rešenja bez ograničenja od strane OPC -a.

  Kao i sva rešenja u INGEAR.NET softverskoj familiji, NET.S7LINK je Runtime besplatna biblioteka koja pojednostavljuje izgradnju, razvoj i primenu povezanih sistema za izradu aplikacija koristeći Visual Basic .NET ili Visual Studio C#. Koristi samo tri osnovne klase .NET koda: jedna upravlja PLC-om, druga upravlja podacima koji se čitaju iz ili pišu na taj PLC i treća upravlja grupacijama metoda, svojstava i događaja za optimizaciju operacija čitanja i pisanja nad kolekcijom podataka.

  "Bolja informisanost osoblja postrojenja u vezi sa poslovanjem garantuje veću sposobnost u upravljanju troškovima, izlazom, kvalitetom, i na kraju profitabilnost. Neki od najvrednijih podataka leže u programabilnim logičkim kontrolerima (PLC-ovima) koji automatizuju sklop linija za montažu i drugih operacija. Ovaj novi set biblioteka pruža svakome ko zna Visual Basic .NET ili Visual Studio C#, sve što je potrebno da komuniciraju sa nekim od svetski najpopularnijih Siemens kontrolera ", rekao je Chuck Karwoski, predsednik CimQuest INGEAR.

   INGEAR NET.S7LINK  je dostupan za preuzimanje i možete ga pronaći ovde.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version