Naslovna Vesti Programabilna logika RIO Pocket PLC sa dva Ethernet porta

RIO Pocket PLC sa dva Ethernet porta

Kompanija „Galil Motion Control“ predstavila je svoju najnoviju seriju proizvoda „RIO Pocket PLC“. RIO-47142 sadrži dva interna Ethernet porta za komunikaciju sa više RIO jedinica, omogućavajući upravljanje neograničenim brojem ulaza i izlaza bez potrebe za eksternim Ethernet portom. Ovakvim pristupom pored smanjenja cene, smanjuje se i potrebno vreme projektovanja, upuštanja u rad i održavanja sistema.

galil motion control rio pocket plc Svaka jedinica posebno može da funkcioniše kao nezavisna celina, i obezbeđuje 32 optički izolovana digitalna ulaza i izlaza, kao i 16 analognih ulaza i izlaza.  Inteligentni ulazni i izlazni kontroleri smanjuju set instrukcija koje šalju RISC procesoru i samim tim sanjuju i potrebno vreme za njihovu obradu. RIO-47141 sadrži i trajnu EEPROM memoriju kao i multitasking za simultano izvršavanje do četiri nezavisna programa.
 
 Ostale standardne karakteristike uključuju promenljive, nizove, PID kontrolne petlje, brojače, web interfejse, e-mail obaveštenja, kao i sposobnost čitanja pozicije i temperature senzora. 
 
 Kontroler može biti programiran sa “two-letter” programskim jezikom razvijenim od strane proizvođača. Softver može konvertovati Leder jezik u kod koji se učitava u kontroler.
 
 RIO-47142 upakovan je u metalnom kućištu kao na slici, dimenzija 98x108x33 mm, opremljen D-tipom konektora, a napajaju se sa 18-36V jednosmernog napona. Led indikatori prikazuju aktivnosti svih ulaza i izlaza.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version