Naslovna Vesti Robotika Automatizacija u elektronskoj industriji – KUKA Robotics

Automatizacija u elektronskoj industriji – KUKA Robotics

 KUKA Robotics Vam daje veliku prednost u odnosu na konkurenciju: naša automatizovana robotska rešenja mogu se brzo implementirati, omogućuju fleksibilnu proizvodnju i čine da proizvodni procesi budu efikasniji i sa što manjim trajanjem ciklusa.

 Elektronska industrija je sigurno jedna od industrija koje se najbrže i najčešće menjanju, što je rezultat svakodnevnim napredovanjem i uvođenjem novih i inovativnih automatizovanih sistema. KUKA je razvila ready2_solutions specijalno za elektronsku industriju – inovativna automatizovana rešenja koja Vam donose brojne ekonomske prednosti i napredak. Sa prekonfigurisanim sistemima koji se sastoje od robota, inovativnog softvera i efikasne kontrole tehnologije, Vi ste u mogućnosti da mnogo brže povratite uložene investicije, povećate proizvodnju i koristite sve pogodnosti fleksibilne proizvodnje.

 KUKA je vodeći partner u brojnim inicijativama u 4.0 Industrijskoj revoluciji. U laboratorijama na našim tehnološkim centrima radimo na najnovijim tehnologijama i istraživanjima koje će naći primenu u budućnosti. KUKA Sales&Servis tim je uvek tu za svoje potrošače i spremen je da pruži podršku u svakom trenutku i na svakom mestu.

 Pravi KUKA roboti za elektronsku industriju su sledeći:

 KR 3 AGILUS

 KR 3 AGILUS je idalan robot za montažu i rukovanje malim delovima i proizvodima u elektronskoj industriji. Kao najbrži robot u kategoriji do 3kg (nosivost) KR 3 AGILUS postiže veliku proizvodnju u veoma malim vremenskim ciklusima.

KR AGILUS sixx

 Roboti iz falimije KR AGILUS sixx su pogodni za rukovanje dolovima i mnoge mehaničke radnje u elektronskoj industriji, kao što je utovar i istovar, poliranje kućista smart uređaja, rukovanje displejima i drugo. KR AGILUS CR, specijalni robot, ispunjava visoke standarde čistoće ISO 2 i idealan je za rad u industriji poluprovodnika.

KR CYBERTECH

 Roboti iz familije KR CYBERTECH su idealni za proizvodnju metalnih kućišta za elektronske proizvode. Imaju široki izbor modela koji imaju nosivost u rasponu od 6 do 22kg a idealni su za opsluživanje CNC mašina, utovar i istovar, rukovanje materijalima a odlično su se pokazali i u poslovima poliranja i obaranja ivica.

LBR iiwa

 Familija LBR iiwa robota omogućuje jedinstven koncept montaže u elektronskoj industriji. LBR iiwa roboti su kolaborativni i mogu u potpunosti automatizovati sve složene i kompleksne zadatke montaže sa puno odgovornosti. Sa svojim sigurnosnim karakteristikama omogućuju direktnu saradnju između robota i ljudi, bez potrebe za sigurnosnom ogradom.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version