Naslovna Vesti Robotika Nove veličine SCHUNK dvoprste hvataljke

Nove veličine SCHUNK dvoprste hvataljke

Uspešna serija DPGplus havataljki je proširena veličinama 240 i 300. Ovalni pneumatski klipovi uz kombinaciju sa nekoliko zubaca osiguravaju precizan i pouzdan rad hvataljke, što obezbeđuje proizvodnim i montažnim aplikacijama visok nivo kvaliteta. DPGplus serija znatno olakšava rukovanje grubim i prljavim radnim elementima. Veoma je pogodna za opsluživanje i odlaganje radnih predmeta u otežanim uslovima rada kod mašina kao što su brusilice, glodalice, stugovi i druge. Takođe je pogodna za upotrebu u sistemima za farbanje, nanošenje praha, za rad pod vodom.

 

  
  DPGplus serija ima zaptivanje IP 67 koje je na najvišem nivou u ovoj klasi havataljki. Momenti koje mogu ostvariti su u rasponu od 30 do 160 Nm (22 Ft-Lb do 118 Ft-Lb) u zavisnosti od smera opterećenja, veličine predmeta, sila koju može ostvariti je do 11 070 N (2 630 lbf). Visoka klasa zaptivanja i performanse su moguće zahvaljujući podešavanjem broja zubaca koji samim tim utiču na površinu za hvatanje.
 
 
  Schunk Inc. je svetski lider u projektovanju i izradi alata za rukovanje materijalima, koji se pretežno koriste u automatizovanim i robotizovanim industrijama (hvataljke, rotacioni aktuatori, linearni aktuatori, robotski delovi i senzori). Fokusirani su na pouzdanost, dugotrajnost, preciznost i fleksibilnost svojih alata. Schunk pruža tehničku podršku, pomoć i aplikacije kompletnih rešenja kupcima, dok na web adresi kompanije wwwv.schunk.com možete naći informacije o proizvodima, CAD crteže, i još mnogo toga. 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version