Naslovna Vesti Upravljanje procesima ABB frekventni regulatori opšte namene od 0.75 do 250 kW

ABB frekventni regulatori opšte namene od 0.75 do 250 kW

ACS580 je deo nove serije ABB-ovih potpuno kompatibilnih regulatora. Ugrađene napredne funkcije regulatora i kompaktna konstrukcija obezbeđuju jednostavno povećanje energetske efikasnosti za širok opseg aplikacija. Novina koju donosi potpuna kompatibilnost je ABB-ova nova zajednička arhitektura, projektovana da pojednostavi upotrebu, poboljša energetsku efikasnost i pruži maksimalnu izlaznu snagu. 
 

 Aktivirajte jednostavno bez gubitka efikasnosti

3 ABB-logo robotika frekventni regulakori automatizacija automatika.rs ABB-ov regulator opšte namene ACS580 je konstruisan tako da upravlja širokim spektrom aplikacija sa promenljivim i konstantnim momentom kao što su pumpe, ventilatori, transportne trake i mikseri u različitim tipovima industrija. Regulator poseduje ugrađene funkcije koje olakšavaju naručivanje i isporuku i smanjuju troškove puštanja u rad.

 Regulator poseduje novu, drugu generaciju “promenljive prigušnice”, tehnologije koja, zajedno sa konstrukcijom regulatora obezbeđuje superiornu harmonijsku sliku u manjoj i lakšoj konstrukciji. Ostale ugrađene funkcije obuhvataju EMC filter, kočioni čoper do veličine R3, Modbus mrežni adapter i bezbedno isključivanje momenta (STO). Plug-in moduli mrežnih adaptera omogućavaju povezivanje sa svim glavnim sistemima za automatizaciju.

 
 Pristupačan i razumljiv meni upravljčkog panela i ugrađeni “help” asistenti smanjuju vreme potrebno za puštanje regulatora u pogon. Meniji su jasno imenovani svojim funcijama, kao što su motor, podešavanje rampe i graničnih vrednosti. Alat “Drive composer PC tool” nudi široke mogućnosti za praćenje i podešavanje procesa.
 Režim za optimizaciju energije obezbeđuje maksimalni momenat po amperu, smanjujući energiju preuzetu iz mreže. Ugrađen je i proračun utroška energije, uključujući potrošenu i ušteđenu energiju u kWh, smanjenje emisije CO2 i uštede u novcu, koji pomaže korisniku da prati i fi no podešava svoj proces kako bi obezbedio optimalno korišćenje energije.
 
 Naučite jednom – koristite svuda
 Ako neka aplikacija zahteva više od regulatora opšte namene, zajednička arhitektura regulatora omogućava jednostavan prelaz na druge potpuno kompatibilne regulatore iz ABB-ovog portfolija, kao što su ACS880 industrijski regulatori. Regulatori imaju isti korisnički interfejs i opcije, što korisnicima omogućava da koriste znanja stečena sa ACS580 regulatorima.
 

 Više informacija možete naći ovde.

 

  ABB d.o.o.
Kumodraška 235
11010 Beograd  
 
Tel: 011 3094 300
Fax: 011 3094 343
 
 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version