Naslovna Vesti Upravljanje procesima ABB obezbeđuje SCADA sisteme za nacionalnu mrežu U.S.

ABB obezbeđuje SCADA sisteme za nacionalnu mrežu U.S.

ABB implementiraće SCADA / EMS (Supervisory Control And Data Acquisition / Energy Management System) rešenje u SAD-u za Nacionalnu mrežu (National Grid ). National Grid, razviće tehnologiju u New York-u i Novoj Engleskoj da izvede transmisiju i poremećaje mreža u regionu. Ovo će olakšati zajedničku platformu sistema i operacije, stoga poboljšanje efikasnosti i održavanja pouzdanog i sigurnog sistema.
 
  

  
  ‚‚Mi smo jako ponosni što radimo sa National Grid-om” , rekao je Jens Birgersson glavni u Network Managment-u ABB-a. Network Manager je vodeći na tržištu, što omogućava pouzdane, sigurne i dovoljno napajane mrežne operacije, i idealna je operacija za dobre mrežne aplikacije.
 
   Kao deo projektnog cilja, ABB će obezbediti dizajn, inženjering, software, hardware, sistem izvršavanja i servis. Network Manager platforma uključuje SCADA sistem, aplikaciju usavršenog energetskog sistema, korisnike interfejsa sa usavršenim simulatorom. Sistem takođe ima sposobnost integrisanja, uklučujući koriščenje CIM ( Common Information Model ), pun sistem rezervi i ponudu prostora za proširenje. Network Manager TM upoznaje industriju pod upravljanjem NERC-a, Critical Infrastructure Protection Standards i National Grid-a.
 
  ‚‚Ovaj projekat je deo National Grid-a, koja nastavlja ulaganje u poboljšavanje servisa i pouzdanosti za naše potrošače”, kaže Masheed H. Saidi, predsednik izvršnih organa i šef operativnog kadra za U.S. transmisiju. Mi želimo da iz ABB resorsa i njihovog iskustva izvučemo najbolje. Nacionalna mreža je internacionalna kompanija koja dostavlja energiju, posedujući preko 4.000 MW ograničenog kapaciteta generatora u U.S. i dostavlja struju za oko 3.300.000 potrošaca u Masačusetsu, New Hampshire-u, New York-u i Rhode Island-u. Takođe uspevaju da napajaju strujom mrežu Long Islanda po dogovoru sa ( LIPA ).
 
ABB je vodeći u energetskoj i automatizacionoj tehnologiji koji omogućava industijskim potrošačima da poboljšaju svoje proizvode i usluge uz smanjenje uticaja na okolinu. ABB grupa posluje u oko 100 zemalja i ima oko 120.000 zaposlenih.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version