Naslovna Vesti Upravljanje procesima AFCON nadograđuje Pulse SCADA/HMI softver

AFCON nadograđuje Pulse SCADA/HMI softver

Kompanija AFCON Software and Electronics je objavila Pulse V1.50 SCADA/HMI softver sa dodatkom Event Manager. Dodatni modul Event Manager, pomaže operaterima u kontrolnim sobama da reaguju sa mnogo više efikasnosti na kritične događaje, poseduje i korisne korak po korak (step-by-step) procedure kao i rad u realnom vremenu.
 
 

vesti_upravljanje_procesima_automatika_scada_hmi_pusle_afcon_automatika.rs.jpg  Ključne prednosti ovog modula su smenjenje rizika ljudske greške i obezbeđivanje da se sve naredbe i procedure izvrše pravovremeno i redom. Korišćenjem Event Managera u objektima povećava se poštovanje propisa i poboljšanje efikasnosti izvršenja komandi. Takođe smanjuje i potrebu za kompletnu tj. sveobuhvatnu obuku.

  Pusle V1.50 ima funkcije koje povećavaju produktivnost i efikasnost operatera. On nudi i važne bezbednosne funkcije i pojednostavljuje proces konfigurisanja sistema. Pored toga, širok spektar novih šablona dodat je kako bi se dizajnerima olakšao razvoj novih aplikacija sa mnogo više funkcija.

 

  Zaštita u vidu Nice DVR Client interfejsa, koja je dodata u ovom proširenju softvera zadovoljava sve zahteve korisnika. Ova integracija omogućava operaterima da istovremeno prate snimak i trenutni video preko PTZ kamere i da upravljaju istom.

 

 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version