Naslovna Vesti Upravljanje procesima Kompanija Mitsubishi Electric proizvela milioniti automatski prekidač

Kompanija Mitsubishi Electric proizvela milioniti automatski prekidač

Mitsubishi Electric korporacija je objavila da je centar elektrodistributivnih sistema kompanije (Power Distribution Systems Center – PDSC ) proizveo milioniti automatski prekidač srednje snage u gradu Marugame, odsek Kagawa, u Japanu. Automatski prekidači srednje snage služe za zaštitu električnih postrojenja i elektrodistribucione mreže, u zgradama, fabrikama, i drugim industrijskim objektima usled iznenadnog nestanka struje, raznih nezgoda, udara groma i sl. 

 Milionita jedinica je bio VF – 8/13 model 7.2 KV vakuumski automatski prekidač. U narednom periodu, Mitsubishi Electric će i dalje raditi na doprinosu bezbednosti i stabilnosti sistema napajanja razvojem i komercijalizacijom tehnologija elektrotehnike za naprednu industrijalizaciju i zaštitu životne sredine, uključujući i smanjeno korišćenje štetnih materija na osnovu RoHS standarda.

mitsubishi prekidac automatika.rs

 PDSC postrojenje kompanje Mitsubishi je osnovano 1979.godine u gradu Marugame čiji je zadatak bila proizvodnja automatskih prekidača srednje snage, a to su vakuumski i gasni automatski prekidači. Tokom godina, proizvodili su se automatski prekidači čije su odlike bile visoka puzdanost, kompaktnost i minimalno održavanje. Celokupne pošiljke automatskih prekidača su premašile broj od milion jedinica sredinom 2014. godine, kada PDSC obeležva 35 godina rada. Milionita jedinica je bio VF – 8/13 model 7.2 kV vakuumski automatski prekidač, glavni model Mitsubishi Electric kompanije.

 Pošiljke VF – 8/13 modela prosečno obuhvataju 20.000 jedinica godišnje, kao i više od 60% udela u japanskom tržištu za modele voltaže 3.6/7.2 kV i struje 8-12.5 kA. U milion jedinica bilo je oko 965.000 vakuumskih, 22.000 vazdušnih ili magnetnih i 13.000 gasnih automatskih prekidača.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version