Naslovna Vesti Upravljanje procesima Mitshubishi MELPAQ, sistem za procesnu automatizaciju

Mitshubishi MELPAQ, sistem za procesnu automatizaciju

Mitsubishi Electric Automation je predstavio MELPAQ, sistem namenjen procesnoj automatizaciji. MELPAQ predstavlja kombinaciju hardvera i softvera i usmeren je ka proizvodnji pijaće vode, upravljanju energijom i automatizaciji zgrada. MELPAQ-H2O, MELPAQ-EM i MELPAQ-BA će biti kamen temeljac poslova koje će u narednom obavljati Mitsubishi Electric Automation. MELPAQ familija je dizajnirana da upravlja velikim brojem proporcionalnih, integralnih i diferencijalnih operacija (PID petlje).
 

 
  U Mitsubishi-u kažu da ovaj sistem promoviše lakoću integracije koja je korisnicima potrebna kako bi smanjili ukupne troškove svojih sistema. "MELPAQ omogućava svojim korisnicima bolju kontrolu po ceni nižoj od tipičnih sistema distribuiranog upravljanja", izjavio je Džoel Žil, direktor poslovnog razvoja procesne automatizacije. "Naša standardna rešenja su dizajnirana da daju korisnicima fleksibilnost da konfigurišu svoje sisteme u skladu sa potrebama koje se menjaju, za razliku od upravljačkih distribuiranih sistema koji su razvijeni od strane proizvođača iz početne faze. Ovo može znatno smanjiti početne i troškove poslovanja".
 
  "Naša e-F@cotry rešenja pomažu integraciji svih sredstava proizvodnje na jednu platformu", rekao je Sloan Zupan marketing menadžer proizvodnje Mitsubishi Electric Automation-a. "Logična evolucija e-F@ctory-a je da se postepeno obezbede rešenja za procesnu automatizaciju, posebno za proizvodnju vode za piće, upravljanje energijom i u industriji automatizacije u zgradama. Veoma smo uzbuđeni zbog pokretanja MELPAQ-a", dodao je on.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version