Naslovna Vesti Upravljanje procesima National Instruments predstavlja nove nivoe produktivnosti – LabVIEW 2011

National Instruments predstavlja nove nivoe produktivnosti – LabVIEW 2011

National Instruments je predstavio NI LabVIEW 2011, na 25. godišnjicu ovog, više puta nagrađivanog, softvera. LabVIEW povećava produktivnost inženjera i naučnika koji razvijaju i primenjuju sisteme za merenja i upravljanje kako bi rešili neke od najvećih svetskih izazova. LabVIEW može dramatično da poveća efikasnost razvoja pomoću biblioteka namenjenih prevashodno inženjerima, kao i kroz njegovu sposobnost da komunicira sa skoro svim hardverskim uređajima uključujući novi višejezgarni NI CompactRIO kontroler i NI PXIe-5665.

 
  LabVIEW 2011 takođe podržava delove aplikacija izrađene u najnovijem Microsoft® .NET Framework okruženju i uključuje brojne funkcije razvijene prema željama korisnika. Sa ovim i drugim prednostima, LabVIEW 2011 pomaže inženjerima da integrišu pojedinačne komponente sistema u jednu platformu sa mogućnošću rekonfiguracije, kako bi mogli svoj posao da rade brže, bolje i efikasnije.
 
  „Pre 25 godina stvorili smo LabVIEW kako bismo pomogli inženjerima da se fokusiraju na inovativnost umesto da se bore sa komplikovanim programiranjem i pitanjima integracije sistema, a danas je on postao vodeći softver za razvoj mernih I upravljačkih sistema“, rekao je Jeff Kodosky, poslovni i tehnološki partner National Instruments-a, suosnivač i izumitelj LabVIEW-a. „Sa svakom novom verzijom, obezbeđujući integraciju sa najnovijim hardverom, uvođenjem novih biblioteka i API ili implementiranjem svojstava traženih od strane inženjera i korisnika, naš primarni cilj ostaje da povećamo produktivnost u bilo kojoj inženjerskoj situaciji.“
 
  LabVIEW 2011 pomaže inženjerima da povećaju produktivnost prilikom rešavanja različitih zadataka uključujući i:
  • Brzo razvijanje vizuelno upečatljivog, savremenog interfejsa uz pomoć nove Silver palete kontrole i indikatora
  • Ponovnu upotrebu koda sa podrškom za .NET konstrukcije, .m strukture i novi Xilinx IP za NI LabVIEW FPGA modul
  • Postizanje i do 5 puta bržeg učitavanja, ožičavanja, uređivanja i prevođenja FPGA koda
  • Programsku izgradnju i distribuciju izvršnog koda na odgovarajuću hardversku platformu
  • Automatsko razdvajanje nezavisnih delova koda u različite thread-ove, čime je omogućeno maksimalno iskorišćenje višejezgrenih procesora

  Svojom stabilnošću pri radu sa kritičnim aplikacijama, kao i pojednostavljenom integracijom sa hardverskim proizvodima mnogih industrijskih lidera, LabVIEW 2011 daje sigurnost dizajnerima da mogu kreirati efikasne merne i kontrolne sisteme.

 
  „Korišćenjem LabVIEW, skraćujemo vreme razvoja našeg sistema za trećinu u odnosu na vreme koje smo provodili prilikom tradicionalnih pristupa razvoja“, rekao je Glenn Larkin, inženjer National Ignition Facility (NIF) u Lawrence Livermore National Laboratory, domu naprednih istraživanja fuzije i jednog od najsnažnijih lasera na svetu. „Planiramo da proširimo upotrebu LabVIEW-a i NI hardvera u mnogim objektima koji podržavaju NIF, tako da možemo ostvariti veću produktivnost u budućim projektima.“
 
   Kada je kombinovan sa modularnim hardverom, LabVIEW 2011 predstavlja centralni grafički sistem za dizajn, koji pruža jedinstvenu platformu za projektovanje, izradu prototipa i primenu aplikacija uz maksimalnu efikasnost. Inženjeri i naučnici u skoro svim granama industrije koriste grafički pristup za dizajn svojih sistema, od jednostavnih mernih aplikacija do najsloženijih naprednih istraživačkih projekata.
   Da biste saznali više o tome kako sa LabVIEW 2011 možete ubrzati produktivnost možete posetiti stranicu http://www.ni.com/labview/ .
National Instruments
   National Instruments (www.ni.com) transformiše način na koji inženjeri i naučnici dizajniraju, prave prototipove i primenjuju sisteme za merenja, automatizaciju i embedded aplikacije. NI omogućava korisnicima korišćenje off-the-shelf softvera kao što je LabVIEW i vrlo isplativog modularnog hardvera, a prodaja bazičnih alata u više od 30.000 kompanija širom sveta. Sa sedištem u Ostinu, Teksas, NI ima oko 5500 zaposlenih u više od 40 zemalja. Prethodnih 12 godina uzastopno, časopis FORTUNE imenovao je NI za jednu od 100 najboljih kompanija za rad u Americi. 

 
National Instruments,
Instrumentacija, avtomatizacija in upravljanje procesov d.o.o.
Kosovelova ulica 15,
3000 Celje, Slovenija
Tel: + 386 3 425 4200,
Fax: +386 3 425 4212
E-mail: ni.slovenia@ni.com

     www.ni.com/slovenia 

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version