Naslovna Vesti Upravljanje procesima Schneider Electric primenjuje Profinet standard na Lexium MDrive

Schneider Electric primenjuje Profinet standard na Lexium MDrive

Schneider Electric dodaje Profinet standard Lexium MDrive motor-kontroler-koder integrisanim sistemima. Lexium MDrive Profinet proizvodi se lako integrišu u nove ili već postojeće sisteme i opremu, pri čemu je omogućena brža implementacija kao i ukupni troškovi vlasništva. Schneider Electric Motion USA je odeljenje Schneider Electric, globalne kompanije koja posluje u više od 100 zemalja, nudeći integrisana rešenja za više segmenata tržišta.
 

 Lexium MDrive Profinet proizvodi su dostupni u tri NEMA veličine motora: 17, 23 I 34. Ovi motori visoke vrednosti obrtnog momenta integrisani su sa pogonima od 12 do 70 VDC, kontrolerima, ulazima/izlazima i unutrašnjim koderom za poboljšanje performansi zatvorene petlje (slično servomotoru) bez dodatnih troškova i povećanja složenosti.

 Kompaktni all-in-one dizajn Lexium MDrive Profinet proizvoda štedi prostor, smanjuje umrežavanje i poboljšava pouzdanost mašine, pri čemu se zadovoljavaju porebe tržišta u širenju i komunikacionih mreža uz pomoć inovativnih aplikacija koje pružaju širok opseg pokretnih aplikacija.

Funkcionalnost zatvorene petlje Lexium MDrive Profinet proizvoda postiže se primenom sistema zasnovanog na hardveru koji se označava kao hMTehnology ili hMT. Kontrolni algoritmi ovde omogućuju da rotor i stator motora ne izgube sinhronizaciju, tako da je pojava slučajnog zastoja eliminisana.

Zbog spajanja poboljšanih performansi sa robusnim dizajnom, Lexium MDrive Profinet proizvodi se dobro uklapaju u širok opseg automatizacionih aplikacija. Naša obaveza je da obezbedimo inovativna rešenja za kontrolu kretanja, izuzetan kvalitet i uslugu klijenata.”, izjavio je Paul Kling, šef za prodaju u SEM USA.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version