Naslovna Vesti Obrada signala Cloud i smart telefoni povećavaju produktivnost – Fluke Connect sistem

Cloud i smart telefoni povećavaju produktivnost – Fluke Connect sistem

Kompanija Fluke je predstavila Fluke Connect sistem koji omogućuje da tehničari upravljaju održavanjem bežičnog slanja podataka o merenju sa test uređaja do smart telefona. Sistem koristi cloud za bezbednije čuvanje podataka i omogućuje univerzalni timski pristup sa terena. Do danas, Fluke Connect predstavlja jedno od najkorisnih i najproduktivnijih rešenja koje se zasniva na cloud računarstvu i IoT (Internet Of Things).

 Fluke kompanija je čitav proces pojednostavila uvođenjem novog rešenja, pri čemu je jedino potreban smart telefon. Saradnja se ostvaruje bežičnom komunikacijom između test instrumenata, pametnih telefona i cloud-a. Fluke Connect sistematizuje rešavanje problema u vezi sa integrisanim prikupljanjem podataka, hvatanjem beležaka, deljenjem podataka i video saradnjom. Ovaj sistem drastično poboljšava proces puštanja u pogon i produktivnost rešavanja problema. Projektovano je preko 20 Fluke alata za bežično Bluetooth povezivanje sa besplatnom Fluke Connect aplikacijom za smart telephone. Uređaji su takođe povezani sa skladištem podataka u cloud-u. Fluke Connect uređaji se sastoje iz digitalnih multimetara, infracrvenih kamera kao i određenih naponskih, strujnih i temperaturnih modela.

fluke connect 1 automatika.rs

 Korisnici se povezuju preko Fluke Connect test opreme na uređaje za vršenje merenja. Preko svojih smart telefona može komunicirati do deset uređaja. Rezultati merenja i infracrvene slike se automatski snimaju u Fluke Connect skladište sa bilo kog radnog mesta, pri čemu ne postoji potreba za bilo kakvim beleženjem rezultata. Korisnik može iz smart telefona dodeliti vrednost merenja i povezati informacije sa radnih naloga Fluke Connect cloud-a.

 Rezultati merenja se mogu dodeliti određenoj opremi za održavanje dugoročne istorije. Korišdenjem ShareLive video poziva, očitavanja i video uživo se mogu deliti u realnom vremenu preko smart telefona sa ostalim korisnicima u timu. Radni nalozi sa rezultatima merenja mogu se izdavati preko aplikacija dokumentovanjem preciznih informacija o problemima. Fluke Connect aplikacija sadrži EquipmentLog istoriju koja služi za kreiranje cloud istorije test podataka merenja za lak pristup tokom rešavanja problema i održavanja pouzdanosti. Fluke Connect alati sadrže digitalne multimetre, jednosmerne i naizmenične strujne i naponske AC/DC regulator napajanja i infrared kamere.

 Korišćenjem besplatne Fluke Connect aplikacije i servisa, vođa tima kreira nalog i zatim poziva članove da se priključe. Članovi mogu deliti informacije i pristupiti bazi podataka u cloud-u. U Fluke kompaniji su zapazili da Fluke Cloud skladištenje podataka uključuje bezbedan pristup, elektronski nadzor, sistem za kontrolu pristupa sa više faktora, ugrađeni firewall kao i čuvanje kriptovanih podataka.

 Podaci iz Fluke Connect cloud-a se mogu deliti dalje preko drugih softvera poput sistema za upravljanje sredstvima (asset management systems), upravljanja održavanjem i upravljanjem uslugama. Podaci se dele export funkcijom koja povezuje ispravljanje grešaka u realnom vremenu sa informacijama o dijagnostici sistema.

 Osvežavajuće je videti kompaniju koja razmatra čitav problem unosi inovacije u razvoj sistemskih rešenja. Ovakav sistem je elegantan u svojoj jednostavnosti u pomoći pri rešavanju brojnih pitanja kao i povećanja ukupne produktivnosti.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version