Naslovna Vesti Obrada signala Emerson uvodi potpuno nov način akvizicije podataka

Emerson uvodi potpuno nov način akvizicije podataka

Tehnologije akustične obrade slike i 3D mapiranja, iz APM Automation Solutions, povećaće portfolio merne instrumentacije Emerson Process Management-a. Od spajanja sa Rosemount-om 1976.god., Emerson je imao dugu istoriju rasta svog instrumentalnog poslovanja kroz kontinualne akvizicije. U svom najnovijem potezu da izgradi sposobnosti merenja, akvizicijom je prisvojio APM Automation Solutions, koji razvija mernu instrumentaciju za zapreminu čvrste materije i nivo.

 APM koristi akustičnu obradu slike i 3D tehnologije mapiranja za merenje nivoa, obima i mase čvrstih i nagomilanih materija i praškova koji su uskladišteni u silos ili u otvorenu posudu. Emerson Process Management će proširiti svoje mogućnosti u aplikacijama merenja čvrstih materija dodavanjem ovih APM tehnologija u svoj portfolio Rosemount.
APM proizvodi se koriste u industriji hrane i pića, metalnoj industriji i rudarstvu, napajanju, hemijskoj industriji, industriji celuloze i papira i drugim. U proizvodnji etanola, gde se zrno koristi kao sirovina i čuva u nepravilnom obliku i gde je teško izmeriti gomile u velikim silosima, APM tehnologija uzima više mernih tačaka i generiše tačno očitavanje sadržaja. Ovo pomaže operaterima da lako primete vazdušne džepove ili zagušenja i obim merenja za preciznu kontrolu procesa, bolju kontrolu zaliha, rano upozorenje u zahtevu održavanja i poboljšanu bezbednost.
apm silo emerson senzori automatika.rs
 “APM akvizicija je uzbudljiv korak pri kretanju napred na tržištu merenja čvrstih materija”, rekao je Tom Moser, potpredsednik Emerson Process Management-a i analitičkih poslova. “Dodatak vodeće tehnologije APM-a će omogućiti Emerson-u da korisnicima pruži širok spektar opcija za merenje zapremine čvrstih materija, od malih posuda do veoma velikih posuda i otvorenih gomila.”

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version