Naslovna Vesti Obrada signala NI CompactDAQ platforma sa 1-slotnim kućištem

NI CompactDAQ platforma sa 1-slotnim kućištem

National Instruments predstavlja NI CompactDAQ platformu sa jednim slotom, koja podržava wireless, USB i Ethernet komunikaciju, pružajući na taj način inženjerima i naučnicima mogućnost prenosivosti podataka sa performansama i fleksibilnošću modularnih merenja. NI cDAQ-919NI cDAQ-918NI cDAQ-9171 kućišta podržavaju sve NI module C serije namenjene za NI CompactDAQ platformu i mogu se koristiti u kombinacijama sa 4-slotnim i 8-slotnim kućistima.

  Sa modulima dizajniranim za skoro sve senzore, NI CompactDAQ platforma eliminiše fiksnu funkcionalnost tradicionalnih sistema  za merenje i omogućava inženjerima I naučnicima da povećaju produktivnost i smanje ukupne troškove.
  Nova metalna kućišta su  manje štetna po životnu sredinu u odnosu na starije modele koji su od plastike. Radni temperaturni opseg NI CompactDAQ kućišta je u intervalu od 0o do 55o C, mogu izdržati udare do 30g i kontinualne vibracije do 3g, što ih čini idealnim za zahtevne aplikacije koje se primenjuju u svakodnevnim  merenjima,  terenu ili na proizvodnim linijama.
  ‘’Dodavanje novog wireless, USB i Ethernet 1-slotnog kućista, pokazuje našu posvećenost proširenju NI CompactDAQ modularne pla tforme za akviziciju podataka’’, rekao je Kevin Schultz, potpredsednik NI odeljenja za razvoj i istraživanje. ‘’Ova kućišta mogu biti korišćena sa više od 50 modula C serije što omogućava inženjerima I naučnicima da grade fleksibilne, promenljive merne sisteme za prenosive i distribuirane aplikacije’’.
  Više od 50 modula namenjenih za različita merenja, sa velikim brojem mogućnosti povezivanja elektičnih i signala sa senzora, mogu se kombinovati sa bilo kojim kućištem i tako stvoriti vrsne uređaje za potrebe brojnih aplikacija. NI Signal Streaming tehnologija nam donosi visoku propusnu moć i dvosmerni prenos podataka preko USB, Ethernet i wireless komunikacije. Eliminacija potrebe za mrežnim konfiguruisanjem pojednostavljuje početna podešavanja, čime se eliminiše potreba za IT podrškom u instalaciji i mrežnoj integraciji uređaja.
  NI-DAQmx drajver, koji se dobija uz svako NI CompactDAQ kućište, prevazilazi osnovne drajver aplikacije, sa ciljem povećanja produktivnosti I performansi. Sa NI-DAQmx, inženjeri i naučnici mogu da obrađuju prikupljene podatke ili razvijaju kompletne test sisteme u programskim paketima kao što su NI LabVIEW, NI LabWindows tm/CVI, ANSI C/C++ ili Microsoft Visual Studio .NET. Osim toga, usklađenost API-eva podrazumeva da će aplikacija razvijena na  NI CompactDAQ Wireless šasiji raditi na NI Compact USB i na NI CompactDAQ Ethernet šasiji, bez bilo kakve promene softvera. Dodatno, sve nove NI CompactDAQ šasije podržavaju CAN module C serije, namenjene  za optimalnu komunikaciju između različitih mreža.
  Više informacija o novom NI CompactDAQ wireless, USB i Ethernet DAQ uređajima možete saznati ukoliko posetite web strancu www.ni.com/compactdaq/whatsnew  .
   National Instruments
  National Instruments (www.ni.com) transformiše način na koji inženjeri i naučnici dizajniraju, prave prototipove i primenjuju sisteme za merenja, automatizaciju i embedded aplikacije. NI omogućava korisnicima korišćenje off-the-shelf softvera kao što je LabVIEW i vrlo isplativog modularnog hardvera, a prodaja bazičnih alata u više od 30.000 kompanija širom sveta. Sa sedištem u Ostinu, Teksas, NI ima oko 5500 zaposlenih u više od 40 zemalja. Prethodnih 12 godina uzastopno, časopis FORTUNE imenovao je NI za jednu od 100 najboljih kompanija za rad u Americi.

National Instruments,
Instrumentacija, avtomatizacija in upravljanje procesov d.o.o.
Kosovelova ulica 15,
3000 Celje, Slovenijalabview_ethernet_compactdaq_national_instruments_vesti_automatika.rs.jpg.jpg
Tel: + 386 3 425 4200,
Fax: +386 3 425 4212
E-mail: ni.slovenia@ni.com
http://slovenia.ni.com
http://see.ni.com
HR, MC, BA, RS, ME: + 386 3425 4200
SLO: 080 080 844

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version