Naslovna Vesti Obrada signala Wireless I/O za NI CompactRIO National Instruments-a

Wireless I/O za NI CompactRIO National Instruments-a

National Instruments je predstavio novi bežični gateway i dva nova merna čvora, koji proširuju mogućnosti NI bežične senzorske mrežne platform (WSN) i ilustruju posvećenost kompanije za bežične tehnologije merenja. Sa NI LabVIEW softverom za dizajniranje sistema, inženjeri mogu lako integrisati žična i bežična merenja, kontrolisati sisteme i pokrenuti autonomne programe na WSN čvorovima, koji izvršavaju lokalnu kontrolu, analizu podataka i generisanje alarma na bazi događaja ili obaveštenja.

Vesti koje izdvajamo:
  • Novi WSN gateway modul C serije se može koristiti u svim CompactRIO šasijama za bežični pristup distribuiranim WSN mernim čvorovima.
  • Nove WSN serijske čvorove možete koristiti kao bežične, programibilne interfejse za hiljade senzora i instrumenata.
  • Kreirajte bežične i ožičene sisteme za merenja i kontrolu sa LabVIEW-om, koja su idealna za aplikacije praćenja okruženja, industrijska i merenja utroška električne energije.

 ”Neki od najvećih svetskih izazova zahtevaju rešenje za koja su potrebna kombinacija žičnih i bežičnih merenja za kontrolu sistema” rekao je Jamie Smith, direktor marketinga embedded uređaja u NI. “Sa novom serijom WSN gateway modula C serije, National Instruments je jedina kompanija koja nudi kompletnu, rekonfiguracionu platformu za hibridne sisteme” .

Osnovne karakteristike proizvoda:

  • NI 9795 C Series Gateway

1. Prikuplja merenja iz distribuiranih WSN čvorova i čini podatke dostupnim u LabVIEW REAL TIME aplikacijama pokrenutim na Compact RIO-u.

2. Kao dodatak programabilnim i neprogramabilnim WSN gateway-evima, daje mogućnost izbora po pitanju cene i fleksibilnosti.

  • NI WSN-3230 (1-port RS232) i NI WSN-3231 (1-port RS485) serijski čvorovi

1. Karakterišu se sa jednim serijskim portom i dva digitalna I/O kanala za diskretne ulaze, detekciju događaja i programsku kontrolu.

2. Korišćenjem LabVIEW WSN Module softvera, koji se instalira kao dodatak LabVIEW-a, omogućeno je izvršavanje koda i analiza algoritma na WSN čvorovima, stvarajući autonomni programabilni interfejs ka različitim uređajima baziranim na serijskoj komunikaciji, senzorima i kontrolnim pločama.

Saznajte više:


National Instruments,
Instrumentacija, avtomatizacija in upravljanje procesov d.o.o.
labview ethernet_compactdaq_national_instruments_vesti_automatika.rs.jpg
Kosovelova ulica 15,

3000 Celje, Slovenija

Tel: + 386 3 425 4200,
Fax: +386 3 425 4212
E-mail:  ni.serbia@ni.com

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version