Naslovna Vesti Dešavanja Dve decenije kompanije ABB u Srbiji

Dve decenije kompanije ABB u Srbiji

Your browser does not support the video tag. https://resources.news.e.abb.com/attachments/published/113789/en-US/28F4C34045F9/ABB_20_GOD_ENG.mp4

 Kompanija ABB u Srbiji je decenijama organski rasla od predstavništva do privrednog društva, kao deo ABB Grupe, jedne od vodećih kompanija u oblasti energetike, automatizacije i industrijskih digitalnih tehnologija koja posluje u više od 100 zemalja sveta.

 Stalno usavršavanje i ulaganje u znanje i razvoj svojih zaposlenih, uz negovanje zdravog, kreativnog timskog duha, deo je nasleđa ABB korporativne kulture unutar sistema koji se kontinuirano menja u cilju sopstvenog unapređenja.

 Kratki retrospektivni film pred vama pokazuje na koji je način tokom svog poslovnog trajanja ABB u Srbiji pokazao sposobnost da se uspešno prilagodi izazovima tržišta i ponudi rešenja za različite potrebe klijenata, osiguravajući tako reputaciju pouzdanog partnera, a da pritom aktivno podrži zajednicu kroz različite sponzorske, humanitarne projekte i aktivnosti, pokazujući svoju odgovornost i posvećenost društveno odgovornom poslovanju.

 Posebno ističemo angažovanost i ekspertizu kompanije kroz projekte održavanja infrastrukturnih objekata i revitalizaciju elektroenergetskih sistema Srbije, naročito nakon velikih poplava 2014. godine.


ABB d.o.o.

Bulevar Peka Dapčevića 13
11000 Beograd

Tel: 011 3094 300
Fax: 011 3094 343

www.abb.rs

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version