Naslovna Vesti Dešavanja Schneider Electric zaključio kupovinu kompanije Invensys

Schneider Electric zaključio kupovinu kompanije Invensys

Kao što je i bilo najavljeno pre par maseci da su počeli pregovori oko akvizicije kompanije Invesys od strane Schneider Electric-a, početkom meseca došlo je i do konačnog dogovora. Ovom akvizicijom dva lidera na polju industrijske kontrole udružuju svoje snage i kreiraju globalnu, inovativnu, tehnološki naprednu kompaniju sa snažnom pozicijom na tržištima industrijske kontrole i upravljanja energijom.

 ”Ovo je prilika da tehnologije, inovacije i razvoj kompanija Schneider Electric i Invensys budu udružene i omogućiće razvoj novih sistema, aplikacija i tehnologija, ojačaće našu ponudu hardvera, softvera i usluga, i uvećaće  vrednost koju nudimo našim klijentima”, najavljuju iz Schneider Electric-a.

schneider electric invensys automatizavija upravljanje procesima autmatika.rs

 Ovom akviyicijom došlo je do formiranja globalnog lidera u industrijskoj automatizaciji sa uvećanom geografskom pokrivenošću na globalnom nivou. Na ovaj način učvrstilće se pozicija u Severnoj Americi i tržištima u razvoju. Očekuje se da će sada kombinovani portfolio proizvoda i usluga, podržan od strane dva prepoznatljiva brenda ojačati poziciju na tržištu i ubrzati rast u svim regionima.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version