Naslovna Vesti Upravljanje procesima Advantech najavljuje podršku za Microsoft Windows 8

Advantech najavljuje podršku za Microsoft Windows 8

Advantech-ova Industrial Automation Group najavljuje podršku za Microsoft Windows 8. Nekoliko snažnih funkcija je dodato u ovom izdanju, uključujući Natural User Interface (NUI), cloud povezivanja, Windows-to-Go, i Secure Boot. Windows 8 daje moć različitim vrstama uređaja sa naprednim tehnologijama koje pružaju vrhunska korisnička iskustva – i to sve na temeljnoj i sigurnijoj platformi.
 

 Advantech nudi kompletnu proizvodnu postavu koja u potpunosti podržava Windows 8. Primena Microsoft Windows Embedded softverskih proizvoda na Advantech platformi nudi najefikasniju podršku ugrađenoj računarskoj zajednici, u scenarijima kao što su monitoring životne sredine i upravljanja objektom, snagom i energijom, mašinama za automatizaciju i automatizacijom u zgradama.

 Windows 8 je savršen za računare koji imaju samo miš i tastaturu, za one sa ekranom osetljivim na dodir, kao i za one kod kojih se koristi sve to. Novi “Start Screen” je sličan Windows familiji operativnih sistema za mobilne telefone i uključuje i aplikacijske pločice. Start meni je zamenjen početnim ekranom i aktivira se Windows tasterom.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version