Naslovna Vesti Dešavanja National Instruments automobilski simpozijum 2010.

National Instruments automobilski simpozijum 2010.

U Beogradu se 23. septembra održava automobilski simpoziju u organizaciji National Instruments -a. Na simpozijumu će biti više reči o elektronskim upravljačkim jedinicama, GPS i multimedijalnim sistemima, aktivnom upravljanju i oslanjanju kod savremenih automobila, kao i o vozilima na alternativni pogon. Simpozijum će biti održan u "Best Western" hotelu sa početkom u 9 časova i potpuno je besplatan.
 
 

 
  Inženjeri u automobilskoj industriji su suočeni sa kritičnim razvojem i izazovima testiranja, jer broj elektronskih komponenti nastavlja da raste. Automobili visoke klase se prave sa više od 3000 delova koji obavljaju visoko specijalizovane funkcije i sadrže do 80 različitih elektronskih jedinica za upravljanje sofisticiranim aktivnim podsistemima. Ovo ne obuhvata samo motorne i upravljačke komponente u kočionom sistemu kod kontrole stabilnosti i trakcije, nego i brojne druge uređaje kao što su infracrvene kamere, radio i GPS prijemnici. Korišćenje tradicionalnih alata sa ograničenom funkcionalnošću za dizajniranje i testiranje postaje sve komplikovanije, pa naučnici i inženjeri nastavljaju potragu za otvorenijim i fleksibilnijim rešenjima.
   National Instruments obezbeđuje napredne platforme za upravljanje i testiranje koje omogućavaju brzu izradu dizajna, prototipa i  implementaciju novih tehnologija. Ove platforme su korišćene u mnogim aplikacijama za razvoj i unapređenje automobilskih komponenti i njihovih proizvodnih procesa, što je dovelo do značajnog smanjenja vremena izlaska proizvoda na tržište.

   Ovim Automobilskim simpozijumom, National Instruments će biti domaćin ekspertskog foruma za razmenu informacija o najnovijim tehnologijama i proizvodima vezanim za dizajniranje, izradu prototipova i testiranje automobilskih delova.

   Manifestaciju će činiti prezentacije o osnovnim i naprednim temama merenja i kontrolnih tehnologija koje će prezentovati tehnički stručnjaci firme National Instruments, kao i studije i korisnička rešenja koje će predstaviti integrator partneri i stručnjaci iz industrije i nauke. Za vreme pauze, učesnici će moći da posetite izložbu i ostvare kontakte sa kolegama i stručnjacima iz industrije. 

 
  Ukoliko želite da prisustvujete ovom seminaru, molimo Vas da se registrujete (pošaljite email na Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. sa sledećim podacima – ime i prezime, firma, adresa, e-mail adresa i broj telefona).

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version