Naslovna Vesti Green tech Siemens fabrika proizvela više od 25.000 generatora

Siemens fabrika proizvela više od 25.000 generatora

Siemens fabrika za proizvodnju vetrogeneratora u Subotici koja uspešno posluje već 17 godina, do sada je proizvela više od 25.000 generatora.

 Portfolio kompanije obuhvata proizvodnju vetrogeneratora različitih profila: sinhronih i asinhronih generatora opsega snage od 1,5 do 4,5 MW, sa namotanim, kaveznim i rotorom od permanentnih magneta, kao i generatora sa niskim naponom 6 kV, dok je od 2018.godine u fabrici započeta montaža generatora sa visokim naponom 13 kV.

 Zahvaljujući kvalitetu, poštovanju rokova isporuke, procedura i standarda, uz stalne inovacije u proizvodnji, fabrika beleži konstantan rast porudžbina, a da startegija kretanja rasta daje konkretne rezultate govori i podatak da je od kraja 2016. pa do početka 2020. proizvedeno 5.000 generatora, dok se na nedeljnom nivou u fabrici proizvede oko 50 generatora.

 Uz konstantan rast izvoza, fabrika koja uspešno posluje od 2003.godine u okviru Slobodne zone Subotica, spada u jedne od najvećih izvoznike iz Srbije.

 Tokom trajanja vanrednog stanja, proizvodnja u fabrici je radila sve vreme, pridržavajući se svih propisanih mera zaštite zaposlenih na radnom mestu i radnoj okolini. Poštujući preporučene mere, fabrika je uspela da sačuva zdravlje svojih zaposlenih i sva radna mesta, kao i da isporuči porudžbine kupcima.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version