Naslovna Vesti Razno Honeywell otvara novi korisnički centar za demonstraciju u Hjustonu

Honeywell otvara novi korisnički centar za demonstraciju u Hjustonu

Honeywell Process Solutions je otvorio svoj novi, interaktivni centar za demonstraciju u Hjustonu. Customer Experience Center (CEC) nalazi se u globalnom sedištu kampusa u 1250 W. Sam Houston Parkway South, i ima za cilj da oživi mnoge od najnovijih, visokotehnoloških inovacija za korisnike nafte i gasa, rafinisanja, petrohemije, rudarske, električne energije, celuloze i papira i drugih industrijskih procesa.
 Centar uključuje, na primer, kontrolnu sobu postrojenja, opremljenu Honeywell-ovom Experion Process Knowledge System (PKS) Orion konzolom, koja koristi velike ekrane, touchscreen displeje, mogućnosti mobilnog uređaja i druge tehnologije, kako bi pomogli operaterima postrojenja koji su opterećeni radom u opasnim i složenim proizvodnim objektima. Kompanija očekuje da će objekat od 5 miliona dolara postati destinaciona reklamna lokacija za Honeywell-ove kupce procesne industrije širom sveta.
 “Postoji toliko toga što neko može naučiti o novoj tehnologiji razgovarajući o njoj. Cilj novog korisničkog iskustvenog centra (Customer Experience Center) jeste da pokažemo našim klijentima kako ovi sistemi izgledaju i kako im mogu pomoći u rešavanju njihovih krajnje obeshrabrujućih proizvodnih izazova,” rekao je Olivier Biebuyck, globalni potpredsednik marketinga i strategije, Honeywell Process Solutions. “Čak i uvid u podešavanje u manjem obimu kao što je ovo, daje našim klijentima mnogo bolju ideju o tome kako tehnologija radi na poboljšanju bezbednosti, pouzdanosti i efikasnosti njihovih postrojenja.”
 Druga stvar koju izdvajamo u CEC-u uključuje tehnologije field instrumenata – kao što su predajnici koji se koriste za praćenje cevovoda – koji su transformisani poslednjih nekoliko godina u pametne uređaje koji omogućavaju relevantnije informacije operaterima u kontrolnoj sobi, kao i mobilnim operaterima. Centar takođe demonstrira kako Honeywell bezbednosni, fizički i sajber sigurnosni sistemi mogu biti potpuno integrisani u objektima za poboljšanje zaštite imovine, zajedno sa naprednim softverom koji pomaže proizvođačima dizajna procesa, obučava operatere, i optimizuje svakodnevne operacije.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version