Naslovna Vesti Razno Kuvajte kao velemajstor – Neka Google Home bude vaš tajni sastojak!

Kuvajte kao velemajstor – Neka Google Home bude vaš tajni sastojak!

 Za neke od nas, skuvati jelo a da ono ne zagori, može već biti dovoljno težak zadatak. Ukoliko niste graciozni TV kuvar, vaša omiljena knjiga sa receptima može završiti u kanti za smeće.

 Međutim, šta ako biste mogli da slušate recept i vašu omiljenu muziku preko zvučnika u isto vreme? Kako bismo vam pomogli da unapredite svoje kulinarske veštine, predstavićemo vam mogućnost da kuvate uz Google asistenta i Google Home zvučnike.

 Pametni Google Home uređaj omogućiće vam da postanete pravi ”šef” a kako i ne kad sadrži više od pet miliona recepata i instrukcija pomoći će vam da napravite najbolja jela i zablistate u vašoj kuhinji. Ovaj uređaj korisnicima daje uputstva korak po korak, tako da i oni koji nisu vešti u kuhinji, moći će napraviti bilo koje jelo.

 Svega pet koraka vas deli od idealnog jela:

Korak 1

Izaberite recept! Uz pomoć Google asistenta potrebno je da odaberete željeni recept za jelo koje želite da napravite.

Korak 2

Kako biste počeli sa kuvanjem, zvučniku možete dati glasovnu naredbu “Ok Google, počni da kuvaš” ili “Ok Google, čitaj recept”.

Korak 3

Prikupite sve sastojke i već ste na pola puta!

Korak 4

Ukoliko ste propustili neki korak ili niste dobro razumeli, samo izgovorite glasovnu naredbu Google asistentu da vam ponovi recept ili određeni deo i sigurni ste da će svi koraci biti pređeni! Takođe, uz Google Home, dok kuvate, možete da slušate omiljenu muziku, postavite i tajmer kako vam jela ne bi zagorela…

Korak 5

Uživajte u vašem obroku! Prijatno!

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version