Naslovna Vesti Razno Pogledajte šta kažu pobednici Belgrade Venture Foruma!

Pogledajte šta kažu pobednici Belgrade Venture Foruma!

Mladi i uspešni momci Branimir Rakić, Tomažom Levak i Žiga Drev, osvojili su glavnu nagradu na Belgrade Venture Forumu 2014. Oni su prezentovali svoju startup-aplikaciju OriginTrail, koja predstavlja sistem sledljivosti hrane za mlečne i mesne proizvode. Aplikacija OriginTaril prati put hrane od farme do viljuške, od najjednostavnijih proizvoda, pa do veoma kompleksnih kao što su mleko i sirevi.
 Tomaž Levak kaže da je glavna vrednost koji će dobiti kupci aplikacije upravo diferencijacija na tržištu onih kompanija koji žele da uspostave svoj standard i pokažu da je njihov proizvod proverenog porekla.

 Iza aplikacije stoji srpsko-slovenački tim prijatelja, koji se poznaju već 10 godina i zajedno rade uz podršku ljubljanskog univerzitetskog inkubatora i inkubatora Gnezdo u Beogradu.

 Branimir Rakić je ujedno i predavač na WEB katedri SAE Instituta, gde ima prilike da u radu sa studentima prenosi svoje znanje i motivaciju na druge mlade ljude koji žele da krenu sličnim putem. U video snimku koji sledi, Branimir deli svoja iskustva, ideje i buduće planove.



Osoba za kontakt:

Nina Miloš

+381642405449
n.mlos@sae.edu

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version