Naslovna Vesti Razno Završena prva nagradna igra na Automatika.rs

Završena prva nagradna igra na Automatika.rs

Nakon nešto više od 4 meseca završena je prva nagradna igra na Automatika.rs . Tokom prva dva meseca, koja su bila određena za slanje radova ukupno je dospelo 9 radova, od kojih su četiri svrstana u kategoriju Projekti i pet u kategoriju Baza znanja. Radovi su bili veoma interesantni i različitog tipa što je bilo od velikog značaja za uspeh nagradne igre. U nagradnoj igri su učestvovali inženjeri elektrotehnike, studenti kao i jedan osnovac. Radovi su stigli iz više gradova Srbije.
 

  Ovom prilikom želimo da se zahvalimo našim sponzorima: kompaniji mikroElektronika i časopisu Industrija, koji su omogućili vredne i korisne nagrade ( razvojni sistem EasyPIC6, knjiga ”Uvod u industrijske PLC kontrolere”, godišnja pretplata na časopis Industrija ). Takođe želimo da se zahvalimo portalima  www.ns-elektronika.com i www.mehatronika.forumotion.com.
 
  Isto tako želimo da se zahvalimo svim učesnicima nagradne igre i svim posetiocima našeg sajta koji su nam omogućili da dobijemo pobednike prave nagradne igre na našem sajtu. 
 
  Nagrade su osvojili:
  1. Jovan Milovanović sa radom ” Konstrukcija PLC-a ”  (prva nagrada)
  2. Mitar Simić sa radom ” SCADA aplikacija za vođenje procesa pneumo-transporta zeolita ”  (druga nagrada)
  3. Vladimir Buha sa radom ” Upravljanje vozilom uz pomoć elektromotora ” (treća nagrada)
  Čestitamo dobitnicima nagrada i nadamo se da će i dalje ostati verni posetioci našeg portala. Dobitnici će biti kontaktirani u vezi sa preuzimanjem nagrada.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version