Naslovna Vesti Razno Najnovije Advantech usluge iz oblasti IoT i Industrije 4.0 biće prikazane u...

Najnovije Advantech usluge iz oblasti IoT i Industrije 4.0 biće prikazane u novom centru u Holandiji

 Kompaija Advantech, proizvođač i dobavljač industrijskih, ugradnih kompjuterskih rešenja, proširio je svoj evropski servisni centar u Eindhovenu, u Holandiji. Kontinuirani rast na evropskom tržištu, naveo je ovu kompaniju da proširi svoje poslovanje u proizvodnom i logističkom opsegu. Novi poslovni centar je otvoren početna februara tekuće godine.

 Poslovni centar će zapošljavati preko 150 zaposlenih, a pored samog poslovanja, prostor će služiti i kao demonstracijska lokacija, gde će se prikazivati najnovije Advantech usluge iz oblasti IoT tehnologije i Industrije 4.0.

 Ovaj poslovni centar biće opremeljen najnovijim inovacijama Advantech pametne tehnologije: od visokotehnološke automatizacije zgrada, gde su regulisane temperatura i svetlost, potrošnja energije, sigurnosni sistemi, do iLounch tehnologije za naručivanje hrane i pića za zaposlene i goste.

 Pored ovoga, mnoga unapređenja uvedena su i u sam proizvodni pogon, od automatizacije procesa, poboljšanja proizvodnom sistema ( iCTOS MES ), procesa montaže, integracije i kontrole kvaliteta.

 Jeff Shih, podpredsednik kompanije Advantech je izjavio: ”Zahvaljujući velikom broju podataka i veštačkoj inteligenciji, svet će biti inteligentniji i pragmatičniji.” Najbolje od svega, je to što će Advantech svojim klijentima pružiti mogućnost da posmatraju deo procesa stvaranja i izgradnje pametnih tehnologija, koje toliko vole da koriste!

  Kompanija Advantech ima skoro 15% udela na globalnom tržištu.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version