global it talents aiesec automatika.rs
global it talents aiesec automatika.rsAIESEC Niš poziva studente koji žele da steknu praktično iskustvo iz oblasti informacionih tehnologija, da posete prezentaciju pod nazivom “Global IT”Stručnjaci svakodnevno pomeraju granice u IT sektoru. Njihovo znanje postalo je neophodan resurs za uspešno poslovanje bilo koje kompanije. 

 Međutim, kako bi postali lideri u IT sektoru, pored znanja koje stičete na fakultetu, potrebno je praktično iskustvo. To iskustvo, nudi vam AIESEC kroz svoj program internacionalnih stručnih praksi.

 Ovaj program dostupan je za studente završnih godina tehničkih fakulteta na Univerzitetu u Nišu. Radom u nekoj od inostranih kompanija, ovi studenti imaće priliku da svoje stručno znanje usavršavaju u direktnom kontaktu sa inostranim stručnjacima iz oblasti IT-a. Pored neminovnog radnog iskustva i sticanja novih poznanstava, osobe koje iskoriste ovu mogućnost nesumnjivo mogu postati lideri u svojoj profesiji.

 Više informacija o samom programu interenacionalnih IT stručnih praksi možete saznati 14. oktobra na Elektronskom fakultetu u okviru prezentacije pod nazivom „Global IT“, sa početkom od 19 časova. 

global it konferencija talents aiesec automatika.rs
 AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 124 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. 

  Zakoračite u bolju budućnost sticanjem radnog iskustva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.