Dve decenije kompanije ABB u Srbiji

 Kompanija ABB u Srbiji je decenijama organski rasla od predstavništva do privrednog društva, kao deo ABB Grupe, jedne od vodećih kompanija u oblasti energetike, automatizacije i industrijskih digitalnih tehnologija koja posluje u više od 100 zemalja sveta.

 Stalno usavršavanje i ulaganje u znanje i razvoj svojih zaposlenih, uz negovanje zdravog, kreativnog timskog duha, deo je nasleđa ABB korporativne kulture unutar sistema koji se kontinuirano menja u cilju sopstvenog unapređenja.

 Kratki retrospektivni film pred vama pokazuje na koji je način tokom svog poslovnog trajanja ABB u Srbiji pokazao sposobnost da se uspešno prilagodi izazovima tržišta i ponudi rešenja za različite potrebe klijenata, osiguravajući tako reputaciju pouzdanog partnera, a da pritom aktivno podrži zajednicu kroz različite sponzorske, humanitarne projekte i aktivnosti, pokazujući svoju odgovornost i posvećenost društveno odgovornom poslovanju.

 Posebno ističemo angažovanost i ekspertizu kompanije kroz projekte održavanja infrastrukturnih objekata i revitalizaciju elektroenergetskih sistema Srbije, naročito nakon velikih poplava 2014. godine.


ABB d.o.o.

Bulevar Peka Dapčevića 13
11000 Beograd

Tel: 011 3094 300
Fax: 011 3094 343

www.abb.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.