Unitronics-logo-automatika.rsUnitronics je najavio novi softver koji će ažurirati UniStream panel od 7”. Ovaj model je dizajniran specijalno za poboljšanje konkurentnosti cene trenutnog UniStream 7″ panela na tržištu. Razlike između postojećeg 7″ panela i novog modela su male, a jedinica je potpuno kompatibilna sa jedinicom koja je trenutno na tržištu.

 UniStream linija, kombinovana sa UniLogic programskim okruženjem, nudi jedan od najboljih i najnaprednijih rešenja na tržištu danas. Sa novom cenom, sada je takođe i jedna od najisplativijih.

 Unistream sadrži snažan Dual CPU, elegantni HMI touch panel i razne I/O opcije. Korisnik može da kreira all-in-one kontroler, uklapanjem CPU i I/O modula za HMI po svom izboru. UniStream daje OEM i sistem integratorima konkurentsku prednost, omogućavajući im da prilagode svoj PLC, smanje troškove i smanje vreme programiranja za 50%.
 UniStream nudi opcije za RS485, CANopen, UniCAN, i serijske i Ethernet Modbus komunikacije. Podržava Ethernet/IP i može se prilagoditi drugim third-party protokolima; USB i serijski portovi podržavaju spoljne uređaje kao što su modemi, štampači, barkod čitači i drugi.
 UniLogic, softver za Unitronics-ovu UniStream liniju omogućava korisnicima da kodiraju Ladder, dizajniraju HMI ekrane i Web stranice, konfigurišu hardver, podese i implementiraju komunikaciju i još dosta toga u jednom programskom okruženju. Efikasne funkcije UniLogic-a mogu smanjiti vreme razvoja preko 50%.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.