Proizvođač električnih komponenti Eaton predstavio je svoj novi multifukcionalni relej pod nazivom EasyE4. EasyE4 ima jednostavan, učinkovit i fleksibilan upravljački sistem prilagođen za primene u industrijskim okruženjima i zgradama. Pored toga je i značajno kompaktniji od modela easy500, easy700 i easy800 koje zamenjuje.

 Novi model dolazi sa do jedanaest modula za proširivanje i 188 ulaza/izlaza, a može da se integriše u arhitekture IIoT sistema. Ako se upotrebljava u kombinaciji sa drugim proizvodima Eaton, može da se integriše u arhitekture IIoT sistema (industrijski internet stvari) putem integrisanog Ethernet interfejsa.

 Među prednosti modela EasyE4 ubraja se njegovo izuzetno brzo vreme odziva od tek nešto više od dve milisekunde (2ms). Omogućava i jednostavno programiranje sa četiri programska jezika. Tekst, grafički elementi i boje pozadine takođe mogu da se zasebno prilagođavaju, što kompanijama omogućava da implementiraju vlastiti dizajn, kaže Mattias Johansson, menadžer za proizvode u kompaniji Eaton.

 Zahvaljujući integrisanom veb serveru, podacima koji se nalaze na releju EasyE4 može da se pristupi putem, na primer, pametnog telefona, računara ili tableta.

 Više informacija o releju EasyE4 možete da pronađete OVDE.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.