Citroën je prvi model naočara izbacio u julu 2018., što nije prošlo nezapaženo, za samo nekoliko meseci je prodato više od 15 000 primeraka. Nakon ovog uspeha, Citroën je rešio da lansira novi model naočara protiv mučnine koja se javlja prilikom putovanja: SEETROËN S19.

 Kao i za prvi model, naočare SEETROËN S19 su nastale kao rezultat rada sa startapom Boarding JRing i dizajn studiom 5.5. Nove naočare su providne sa plavom tečnošću koja ponovo stvara liniju horizonta kako bi se rešio čulni konflikt zbog kojeg dolazi do mučnune u vožnji.

 Ove naočare mogu da koriste odrasli i deca starija od 10 godina, jer unutrašnje uho tada završava svoj rast. Naočare nemaju stakla i dioptriju, pa mogu da ih dele članovi porodice ili saputnici. Dovoljno je da se nose samo od 10 do 12 minuta čim se pojave prvi simptomi mučnine.

 SEETROËN S19 je serija ograničena na 1919 primeraka, u čast stogodišnjice brenda. Oba SEETROËN modela se prodaju po istoj ceni, za 99 evra, na lifestyle.citroen.com ili se mogu poručiti preko sajta Citroën Racing.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.