Proizvodite noću i vikendom bez nadzora

Proizvodnja se uvek vrši na vreme, 24 sata dnevno. Pojedine kompanije oslanjaju se na izuzetnu tačnost i stabilnost mašina za brizganje ROBOSHOT bez noćne smene – bez kontrole.

Smanjite vreme ciklusa

Potpuno električne mašine za brizganje plastike ROBOSHOT brže su od hidrauličnih, što vam omogućava da povećate satnu produktivnost za više od trećine.

Povećana produktivnost je presudna i za troškove i za vreme isporuke kako bi se održao prilagođeni model proizvoda za jednokratnu upotrebu.

Smanjite potrošnju energije

Ako svoj održivi razvoj postavite kao jedan od svojih glavnih prioriteta, radite na smanjenju zagađenja i povećanju uštede energije. Energetska efikasnost je prirodno važna u vašoj investicionoj strategiji, ali i dalje kriterijum izbora.

Izborom mašina FANUC ROBOSHOT, kompanija se oslanja ne samo na tehnologiju koja smanjuje potrošnju energije za 50 do 70% u poređenju sa hidrauličnim mašinama, već i na energetski najefikasnije električne mašine za ubrizgavanje plastike na tržištu, zahvaljujući efikasnosti servomotora i CNC kontrolerima FANUC, koji su povezani sa inteligentnom proizvodnjom energije u različitim fazama ciklusa.

Fokus na pouzdane proizvodne alate

Nije slučajno što pri kupovini mašina za brizganje plastike izbor pada na FANUC. Mnoge kompanije brzo dobijaju potvrdu da je FANUC još uvek korak ispred svoje konkurencije. Takođe možemo potvrditi pouzdanost FANUC mašina napominjući da u nekim kompanijama mašina prve generacije još uvek radi. A to je garancija održivog ulaganja.

Kvalitet odnosa koje održavamo sa našim kupcima u FANUC-u sigurno vas može umiriti. Sa prvom električnom mašinom za brizganje plastike možete računati na snažnu podršku FANUC-ovog tima, koji uvek reaguje po prijemu vašeg zahteva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.