RJ Industrijski 10G eternet konektor automatika.rs
RJ Industrijski 10G eternet konektor automatika.rsHarting je uveo ugaonu verziju svog RJ industrijskog 10G Ethernet konektora. Standardizovan IP 20, ovaj ultrafleksibilni, sa zaključavanjem, osmožični RJ45 ne zahteva alatke ili znanje za montažu. Kabl utičnica od 45° se može postaviti u četiri različita pravca, omogućavajući korisnicima da ostvare odgovarajući pravac utičnice sa istim brojem jedinica svaki put.
 
 
 

 Ovaj bezbedni, robustni i industrijski-kompatibilan priključak ima kompaktan dizajn koji štedi prostor, čineći ga multiportnim. Kao i jednosmerna verzija RJ industrijskog 10G RJ45, ova ugaona verzija poseduje snagu industrijskog aktuatora sa zaštitnom polugom za zaključavanje, kao i opciono kolor kodiranje kartica za čuvanje peč kabl-ID i parametara. Ona takođe nudi maksimalnu fleksibilnost za širok spektar provodnika i kablova kada su upareni sa postojećim proverenim i testiranim tehnologijama izolacionih pomeraja veze. Izolacioni priključci su opremljeni za fleksibilne i krute žice sa profilima u rasponu od AWG 27/7 do AWG 22/1. Mogu se povezati kablovi prečnika između 4,5 mm i 8 mm.

 Uz brzinu prenosa podataka do 1/10 Gbita, RJ Industrijska 10G serija je duplo brža od prethodne verzije. RJ45 10G se koristi u IP 20 ugaonim i jednosmernim setovima takođe uparena sa nekoliko uobičajenih Harting IP 65/67 vrsta konektora, od Harting PushPull do 3 Han, širenjem 10G serije da obuhvati širok spektar 10 gigabitno-sposobnih konektora idealno prilagođenih industrijskim, spoljnim ili grubim aplikacijama. Osnovni koraci kabliranja konektora su identični za sve Harting RJ industrijske proizvode 10G, tako da dodatna obuka osoblja nije potrebna.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.