watch_it_opc_automatika.rs.jpg
watch_it_opc_automatika.rs.jpgRemote Process Alarms je predstavio aplikaciju Watch*IT OPC za BlackBerry mobilne telefone. Ova aplikacija omogućava korisnicima da pristupe širokom spektru informacija koje se prikazuju na njihovom telefonu. Omogućava upravljanje alarmima i događajima ne samo na jednoj mašini već i na celom SCADA ili HVAC sistemu. Odlično se uklapa u sisteme za automatizaciju, međutim, njegova efikasnost nije ograničena samo na njih. Bukvalno sve što može da kreira OPC podatke može se pratiti Watch*IT OPC– om.
 

   Watch*IT OPC omogućava pregled podataka iz mnogih izvora. Od jedne temperaturne sonde u skladištu preko proizvodnih procesa i kompjuterizovanih sistema i mreža koje ga podržavaju. Bilo da je u pitanju laboratorija, proizvodni pogon ili ormar za skladištenje, Watch*IT OPC prikuplja informacije iz postojećih sistema i obezbeđuje upozorenja i trendove.
  • Alarmiranje
   Dok prikuplja podatke, Watch*IT OPC posmatra vrednosti koje padnu izvan izabranih granica i kada je vrednost  van ovog opsega, upozoriće ljude, koji su izabrani, putem e-maila na alarmno stanje. Alarm monitoring je u realnom vremenu. Dakle, ako se alarmni događaj dešava u sadašnjem trenutku, vi ćete to znati. Pošto Watch*IT OPC šalje upozorenja spisku ljudi za vreme alarmnog događaja, vi ste već jedan korak bliže rešavanju problema u trenutku  događanja! 
  • Trending

   Pošto prikuplja podatke iz izvora podataka, može vam dati Trending od njih takođe. Možete koristiti funkciju Trending da vidite šta se dogodilo na vašem radnom mestu.

  • Bezbednost i vrednost

   Watch*IT OPC će vam pomoći da zaštitite svoje proizvode i imovinu i pronađete nove efikasnosti. Pored toga, on pomaže da ograničite gubljenje, omogućavajući vam sprečavanje događaja, tako što možete da im se obratite pre nego što postanu problem. Iako je njegova vrednost nemerljiva, sa neverovatno niskim cenama (sa nekoliko opcija za manje od 100 $), Watch*IT OPC je odličan bilo da treba da prati 5 ili 5000 izvora podataka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.