nagradna_igra_easypic6_mikroelektronika_automatika.rs.jpg
nagradna_igra_easypic6_mikroelektronika_automatika.rs.jpgNakon nešto više od 4 meseca završena je prva nagradna igra na Automatika.rs . Tokom prva dva meseca, koja su bila određena za slanje radova ukupno je dospelo 9 radova, od kojih su četiri svrstana u kategoriju Projekti i pet u kategoriju Baza znanja. Radovi su bili veoma interesantni i različitog tipa što je bilo od velikog značaja za uspeh nagradne igre. U nagradnoj igri su učestvovali inženjeri elektrotehnike, studenti kao i jedan osnovac. Radovi su stigli iz više gradova Srbije.
 

  Ovom prilikom želimo da se zahvalimo našim sponzorima: kompaniji mikroElektronika i časopisu Industrija, koji su omogućili vredne i korisne nagrade ( razvojni sistem EasyPIC6, knjiga ”Uvod u industrijske PLC kontrolere”, godišnja pretplata na časopis Industrija ). Takođe želimo da se zahvalimo portalima  www.ns-elektronika.com i www.mehatronika.forumotion.com.
 
  Isto tako želimo da se zahvalimo svim učesnicima nagradne igre i svim posetiocima našeg sajta koji su nam omogućili da dobijemo pobednike prave nagradne igre na našem sajtu. 
 
  Nagrade su osvojili:
  1. Jovan Milovanović sa radom ” Konstrukcija PLC-a ”  (prva nagrada)
  2. Mitar Simić sa radom ” SCADA aplikacija za vođenje procesa pneumo-transporta zeolita ”  (druga nagrada)
  3. Vladimir Buha sa radom ” Upravljanje vozilom uz pomoć elektromotora ” (treća nagrada)
  Čestitamo dobitnicima nagrada i nadamo se da će i dalje ostati verni posetioci našeg portala. Dobitnici će biti kontaktirani u vezi sa preuzimanjem nagrada.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.