easy to program smart touch lcd automatika.rs
easy to program smart touch lcd automatika.rsSaelig Company je uveo ezLCD kompaktne smart touch LCD module, koji imaju za cilj da se na tržištu u skorijem roku nađu proizvodi koji zahtevaju interaktivne grafičke kolor displeje. ”Sve u jedan” modularni dizajn kombinuje kolor LCD, ekran osetljiv na dodir, upravljačku elektroniku, memoriju i I/O, sa jednostavnim za korišćenje USB programabilnim firmware okruženjem za brzo kreiranje grafičkog klijenta ili samostalnog inteligentnog displeja.
 2.6″ (400 × 240 piksela) ezLCD-301-QK-ov USB 2.0 i RS232/TTL interfejsi omogućavaju pristup moćnom ugrađenom mikrokontroleru i fleš memoriji od 4MB, koja može čuvati fontove, bitmape i makroe. Radeći na +3.3 V, ezLCD-301-QK troši manje od 100mA, i radi u temperaturnom opsegu od  0 do 60° C.
 
 Obezbeđen je jednostavni  softver zasnovan na ASCII komandama (kompatibilan sa Windows 7, Vista, Linux i OSX operativnim sistemom) i omogućava korisnicima da brzo prilagode makroe, grafičke objekte, fontove, slike i interfejse, drastično skraćujući cikluse dizajna. Serijski terminalni program omogućava brzi razvoj pod Windows, Linux i OSX operativnim sistemima. Gotovi softverski dodaci uključuju analogni merač, dugmiće, ček-boks, brojčanik, dugme za izbor, klizač, i mnoge druge. Makroi i GUI dodaci mogu kreirati radni prototip korisničkog interfejsa za nekoliko sati. ezLCD Smart Touch LCD moduli rade sa bilo kojim mikrokontrolerom, uključujući i popularne Arduino table.
 
 ezLCD-301-QK je brz, ekonomičan način da se implementira touch LCD ekran u boji u praktično bilo kojoj aplikaciji. Sa EarthSEMPL makro jezikom i ugrađenim  I/O, ezLCD moduli mogu da zamene panel merače, jednostavne HMI, operater panele i temperaturne kontrolere. Predstavljaju vizuelno dopadljive alternative za karakteristične module, vakuum fluorescentne displeje, STN pasivne matrične ekrane, ili složenije grafičke LCD proizvode. ezLCD-301-QK pruža sveobuhvatnu, jednostavnu za korišćenje polaznu platformu za projektovanje kompaktne grafike u postojeće ili nove proizvodne aplikacije. Prilagođeni USB kabl za povezivanje sa 16-pinskim konektorom modula se takođe isporučuje.
 
 Maloprodajna cena za ezLCD-301-QK je $ 98.50. Detaljnu specifikaciju, besplatnu tehničku podršku ili dodatne informacije, možete pronaći na ovoj adresi http://www.saelig.com.
 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.