PW-161-naslovna-automatika.rs
PW-161-naslovna-automatika.rsNovo u S-DIAS I/O familiji je 16-o kanalni izlazni modul za širinu pulsa modulacije. PW 161 se koristi za prebacivanja induktivnih opterećenja, kao što su magnetni ventili i releji, na primer. Ima 16 digitalnih izlaza, koji su predviđeni za 1A i podeljeni u dve grupe napajanja sa 8 kanala svaki. Kalemovi mogu biti isporučeni sa do 48 V DC.
 
 

 Korisnik može postaviti odvojene PWM koeficijente za faze prikupljanja i čuvanja kroz aplikaciju. Po grupi napajanja, trenutna funkcija merenja je sprovedena uz čiju pomoć se može utvrditi kriva opterećenja. Za precizno upravljanje induktivnim opterećenjima, brza elektronika za isključivanje je integrisana u modulu. Pored toga praćenje pojave kratkog spoja, preopterećenja i prekomerne temperature osigurava bezbedan rad.
 PW 161 ima – kao i svi moduli S-DIAS serije – kompaktne dimenzije od samo 12,5 x 103.5 x 72 mm. Sistem komunicira preko Ethernet magistrale u realnom vremenu pod imenom VARAN, sa brzinom od 100 mbit/sec.
 Razvoj projekta i programiranje su laki za korisnika uz pomoć objektno-orijentisanog inženjerskog pribora LASAL. Za jednostavnu šematsku integraciju, EPLAN makro je dostupan.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.