Unitronics-logo-UIS-WCB2-automatika.rsUnitronics uvodi UIS-WCB2 I/O modul za UniStream seriju programabilnih logičkih kontrolera. Modul može da se montira sa zadnje strane UniStream HMI panela ili da se instalira na DIN šinu pomoću lokalnog adaptera za proširenje. UIS-WCB2 ima 10 digitalnih i 2 analogna ulaza, 2 ulaza termoelementa, 8 relejnih, 10 tranzistorskih i 2 analogna izlaza.

Unitronics-UIS-WCB2-automatika.rs
 Unistream sadrži snažan dual CPU, elegantni HMI touch panel i razne I/O opcije. Korisnik može da kreira sve-u-jednom kontroler uklapanjem CPU i I/O modula za HMI po svom izboru. UniStream daje OEM i sistem integratorima konkurentsku prednost omogućavajući im da prilagode svoj PLC, smanje troškove i smanje vreme programiranja za 50%.
 UniStream nudi opcije za RS485, CANopen, UniCAN, i serijske i Ethernet MODBUS komunikacije. Podržava Ethernet/IP i može se prilagoditi drugim third-party protokolima; USB i serijski portovi podržavaju spoljne uređaje kao što su modemi, štampači, barkod čitači i drugi.
 UniLogic, softver za Unitronics-ovu UniStream liniju omogućava korisnicima da kodiraju Ladder, dizajniraju HMI ekrane i Web stranice, konfigurišu hardver, podese i implementiraju komunikaciju i još dosta toga u jednom programskom okruženju. Efikasne funkcije UniLogic-a mogu smanjiti vreme razvoja preko 50%.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.