Unitronics automatizacija unitronics plc hmi vision 130 v130 automatika.rs
Unitronics automatizacija unitronics plc hmi vision 130 v130 automatika.rsUnitronics je nedavno predstavio najnovije članove svoje Vision130 PLC+ HMI familije – ravne upravljačke Vision130 jedinice. Sa svojom IP66/IP65/NEMA4X klasom, ove jedinice su idealne gde god su primenljive naprskaj/prebriši aplikacije, kao što je to slučaj u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, kaže kompanija.

 
 

 Sa raznim pločama i proširivim I/O opcijama, nove jedinice su u stanju da podrže do 256 I/O. Ove konfiguracije uključuju digitalne i analogne ulaze i izlaze, I/O velikih brzina, PT100/Termoelement sposobnosti i ćeliju opterećenja za merenje težine. I/O može da se montira lokalno ili daljinski, do 1000 metara udaljenosti od kontrolera.
 
unitronics plc hmi vision 130 v130 automatika.rs
 Funkcije uključuju širok spisak mogućnosti, mikro SD karticu za skladištenje podataka logovanja i rezervnih kopija, i kompletno PLC kloniranje. Opcije komunikacije uključuju Ethernet, mobilne i industrijske protokole, kao što su Modbus, DF1 slave, J1939, CANopen i dr. Pored toga, Vision130 jedinice mogu biti “naučene” da komuniciraju preko bilo kog ASCII protokola.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.