Neka prva Festo Virtual Exhibition postane stvarnost

Zbog trenutne situacije u celom svetu, izazvanom COVID-19 virusom, a kako je većina svetskih sajmova i izlozbi otkazana ili pomerena za kraj godine, kompanija Festo došla je na ideju da svima zainteresovanima pruži neverovatno iskustvo.

 Zapravo reč je o prvoj vitualnoj izložbi sa temom: Pametno. Fleksibilan. Digitalni. Izložba biće održana 15. i 16.jula 2020.godine.

 ”Teme će biti prikazane na inovativan način na koji donosimo na ovu izložbu. Izgradili smo REALNI izložbeni štand tako da možete iskusiti dinamične prikaze i razgovarati sa stručnjacima o inovacijama koje mogu pomoći vašoj kompaniji da ide napred i da se razvija”, izjavljuju organizatori izložbe.

 Vođeni ključnim trendovima digitalizacije, zaštiti klime, individualizovane proizvodnje i demografskih promena, videćete najnovije inovacije u REALtime-u.

 Posetite naš ”sajam”, razmenite iskustva sa našim stručnjacima i registrujte se za brojne prezentacije uživo. Pauze se mogu koristiti za REALchat i za proširenje vaše mreže. Uključili smo nekoliko virtualnih soba za razgovor upravo u tu svrhu.

REGISTRUJTE SE

Učešće je, naravno, besplatno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.